Gira-sols


50.0 mm f/1.4
1/1250 seg;   f/3,5;   ISO 100

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Este Estiu he passat per Fontanars on a banda de les vinyes també hi ha molt gira-sol, per a la fabricació d'oli, i com nó, també he fet mes d'una foto al camp de gira-sols. Perquè bo, res de res, no he tret una composició que valga la pena, i ara veig açò i tan senzill que és, és extraordinari, tens raó quan dius que cal veure molta foto.
  I no veure-ho jo? seré desmanotat? magnifica foto!!!
  Salut

 2. Llum i color i punt. L a definició perfecta. L'equilibri entre llums i obres, immillorable. Un gran treball d'edició.
  I jo que em pensava que els gira-sols sempre miraven al sol. Ja veig que o no era veritat o que este es va girar a mirar-te a tu.

  Salut!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Magnífic contrallum, gran treball d'aclarit d'ombres, perfecta composició,nitidesa, tonalitat i bokeh. Salutacions

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Per cert aquest és el principi del camí del macro

 5. Vicent Granell ha dit:

  Molt !! Molt guapa !! Em recorda una portada d´un llibre que tinc de fotografía on la nitidesa de la part central del girasol és idéntica. La composició que has escollit m´agrada i la lluminositat i color de la imatge de llibre. Aquest mes de juliol vaig veure un camp de girasols a prop d´Almussafes , el cas és que quan vaig poder anar amb la camera els girasols ja estaven en decadencia evident i en vaig quedar amb les ganes … tu les has satisfet amb aquesta imatge !! Bon treball !!
  Salut i Bona Barca !!

 6. Aquest girasol és manxec, geografia que m'agrada molt recórrer per les seues possibilitats fotogràfiques.
  Agrair-vos els vostres comentaris

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Això és llum!
  No m'importa veure't tan lluny (fotogràficament parlant), me fas pensar el tant com puc aprendre.
  Gràcies!

 8. Quin colorit i quina llum! M´agrada molt la foto

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit