Capibara (Carpincho)

Fotos fetes en la caseta d’Onofre (Biòleg) de l’Ajuntament o ” Samaruc” (com afectuosament el cridem els companys) en companyia de Xavi Naval i Vte. Conti.

Dents de dalt

Dents de baix

6 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Bones Vicente !! Tal vegada not a faltar un poc de nitidesa amb el pelaje del animalejo que ens mostres, però tinc que reconeixer que no el havia vist mai i meyns tenia coneiximent del seu nom. Els dos diptics de les dents son impagables , si de cas en falta un retrat del Biòleg que nomenes i ja seriá total el reportatge. El dia que me pose a fer díptics em sembla que no parare … Bon treball i bones fotos !!
  Salut i Bona Barca. !!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Curiós reportatge!
  Les fotos les veig perfectament adequades i amb qualitat.
  Quantes vessants té el món de la fotografia!

 3. Vicent, ens has sorprés amb la teua trajectòria i ara ens soprens amb una presentació molt treballada que inclou les fotos del protagonista, dels animals i estos dos díptics de les "dentetes", Només t'ha faltat posat un parell de frases que expliquen alguna cosa dels animals i ja seria perfecte. En els díptics jo haguera deixat el mateix espai per dalt i als costats, però reconec que el teu marc és més interessant. Prenc nota, amb el teu permís.

  Salut!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ja es que estes fotos no tenen cap valor artístic, ni estan ben compaginades ni té color, però mes que res les he penjat pel curioses que són les imatges, atés que ací no es troben.
  Per un altre costat anit després de la reunió vaig voler trencar el gel i provar els comentaris, però ho assente no vaig triar la foto apropiada per a comprovar fins que altura arribava la sang al riu.
  També he de confessar que des del telèfon mòbil sòl veure i entrar en Blog des del treball, ja que no tinc l'oportunitat de fer-ho fins que no acabe la jornada, i sí que puc veure-ho però no contestar als comentaris, i precisament hui he entrat mes vegades per a comprovar l'anteriorment dita, cosa que m'ha preocupat perquè abans de jo alçar-me Rafel, ja ha comentat i Ximo un poquet després, i hui fins ben entrada el matí no havien dit res, de veritat estava preocupat, encara sort que V. Granell ha sigut matiner.
  Però ja no se (i em quede en el dubte) de si és la foto que no val res o que els FA estan cansats perquè està fent molta calor, (a mon també em passa) llavors ara em veig en l'obligació de desfer el greuge penjant una millor foto per a comprovar l'abast del cansament.
  Recepta per al cansament ."CEREGUMIL"
  Salut

 5. Vicent, jo este matí estava entretingut escrivint la reposta a Eladio. M'he enrotllat, se m'ha fet tard i me n'he anat corrents a Carcaixent a fer classe. En un moment de descans t'he comentat la foto, perquè sabia que ho tenia pendent. Disculpa'm.

 6. J. Ferrando ha dit:

  Els capibara o carpinchos, si no estic en un error son"roedors" provenients d'America del Sud, pel que se, la seua carn es aceptada i apreciada.
  Nofre desde fa temps ha estat darrere de dedicarse a la seua cria per estos llocs, no conec si esta conseguinto.
  De les fotos no cal mes comentaris

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit