Casa el Sabatero

Com he dit en el comentari anterior, em veig en l’obligació de penjar una altra foto, he ací el perquè de dos entrades seguides, disculpar-me
 molta Salut per a tots
C/ Berca, 13

11 Responses

 1. J. Ferrando ha dit:

  per al meu gust esta molt conseguida.
  La mesa camilla ha fet de reflector de la llum i li dona mes vida a la porta, encara que pel que veig deus de haverla treballat prou.
  Vicent no et preocupes si tens dos entrades seguides, per els qui no en tenim masa.

 2. El joc de llums és molt bo. Com has aconseguit un equilibri tan bo entre el carrer il·luminat i l'interior? M'agraden els reflexos. Per al meu gust la biga pesa massa sobre la foto encara que li dóna un toc de realisme.
  Sobre els comentaris, hi ha hagut una parada, però ja entrarà la gent i comentarà, no patisques.

  Salut!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada molt aquesta foto, per l'equilibri de llums, i per l'exposició. L'enquadrament és el que veig que es pot millorar baixant el punt de vista de la càmera, cercant les diagonals del sostre, però et felicite per aquesta foto. Però aquesta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  Bona Vicente !!l veig un bon treball d´iluminació i d´edició , la composició no és molt espectacular però com diu J. Ferrando és nota que has fet un treball de valent .
  En quan a la parada o baixó d´entrades al blog, jo personalment estic de " recés espiritual " i es que despres dún mes de Setembre frenétic de fer fotos i part del mes d´Octubre més totes les que vaig captar a l´estiu doncs necesite repasar els meus arxius i veure tot el que tinc guardaet als dics durs. Alguna imatge tinc enllestida però jo faig cas del master i la tinc al forn rostint-se com el pollastres i tal vegada agarre més coloret i sabor. Tot es podría resumir en que estic en el que s´anomena com una " curva de millora "i com tota curva és impredecible quin será el resultat final , el cas es que pense que cal revisar tot alló que en captat i veure quin és el potencial que tenen les imatges que ja tenim i que podriem millorar . Ah !! I tambe estic un tant liat amb les imatges de la festa de la Mare de Déu per presentarl-es al Exmo d´Algemesí. Que rollero que soc … espere tanmateix estic al meu recés que algu pase al capdavant de la clasificació de FA . Aviat tornare i amb força !!
  Salut i Bona Bona Barca !!!

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Per al meu gust es senzillament perfecta!

 6. Molt bé la llum de l'escena amb bona profunditat. Bé per la definició.
  Tinc dubtes sobre la presència de biga superior.
  Intentaria corregir una lleugera caiguda i distorsió a dretes.
  Bona foto

  • Vicent Piquer ha dit:

   A Rafel li he contestat sobre la biga, a tu et contestare sobre la distorsió, la biga té defecte no és completament igual és una obra un poc rara, però la meua idea i ací si que puc certificar que he volgut que es vera el que hi ha.
   Salut

 7. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt Bona foto, el barnis de la porta juga males pasades en la vista, pero molt be de llum i enfoc

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit