A l’amic Rafel (a qui no li agraden els bous).

(24mm – 1/125s – f/8,0 + 0,67 – ISO 4.000)
Efectivament era quasi de nit i abans de escoltar-vos us diré que no sóc Notari, que no m’importa manipular la realitat (amb respecte) i que aquesta imatge la vaig preparar per a ser impresa en paper diari, no és el mateix que veiem en un monitor.

5 Responses

 1. Sebastián García ha dit:

  Pienso tomar nota de tus palabras, siempre con respeto, de la cámara no te preocupes, es algo previsto, y quiero comentarlo contigo…
  de tu foto no te preocupes, yo la he visto impresa en algún sitio, y es una estupenda toma, no puede ser menos.
  Saludos.

 2. Ai, ai, que jo era el suspicaç, però tu et defenses abans que t'ataquen. O potser ataques i és un atac d'aquells que en diuen preventiu. I no continuaré en aquesta línia per no ferir la sensibilitat sorprenent d'algun associat qui, si no he entés malament, considera fem els meus comentaris i se sent tan pressionat per les meues eixides de to que està plantejant-se seriosament d'abandonar el blog, com ha fet ja un altre soci per culpa meua (ell no diu això en el seu escrit, però es veu que és un mentider, segons el primer soci esmentat). I tinc davant de mi una cervesa i per això puc dir-ho. I… prou!
  Disculpa, Ximo, però si no ho dic, rebente. M'agrada la foto i m'agrada la manipulació. Tenia gana de veure-la directament (el diari no li fa gens de justícia). Crec que has encertat a donar-li el punt adequat. No m'agraden els bous, però m'agrada la foto.
  Gràcies per la dedicatòria, ja te'n dedicaré una de blauets. I ja m'he allargat massa i no continuaré perquè hi ha qui diu que no té temps de llegir els comentaris-fem-fora de to tan llargs que redacte. I reconec que em sent ofés i dolgut i despagat i…

  au, ja està bé! Perdoneu-me tots .

 3. Vicent Piquer ha dit:

  de no dir res de la foto, t'haguera criticat per com està de descolorida, però clar jo no sabia que per al paper del periòdic calia fer-la així, ja s'unisca cosa mes.
  De tota manera també veig que la llum està encesa el que vol dir que ja no hi havia molta llum en la plaça i has hagut de tirar amb l'ISO tan alt
  Salut

 4. Vicent Granell ha dit:

  Estic per pensar que a la plaça estas asentaet al mateix lloc on seus per fer l´entrada da la Mare de Déu a la processoneta del matí . Bona foto i una bono perspectiva del campanr que tots de vegades volen afotar i en surt mig doblat !!
  Salut i Bona Barca !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit