Hasta tres flors. Per V. Granell

f/6.3      1/640     200       105m/m
f/9    1/200    100    105m/m
f/11    1/160    200    105m/m

7 Responses

 1. Antonio Cuenca ha dit:

  La primera tiene una nitidez magnifica, lo que me da la impresión es que esta un poco verdosa.
  La segunda, es sin duda la mejor, me gusta el bokeh y la composición, en grande se ve impresionante, yo la habría hecho un poco más suave de color, pero eso solo es un gusto personal.
  La tercera a mi me parece que esta movida.
  Un abrazo Vicente.

 2. La primera és magnífica però té una tonalitat verdosa, com diu Antoni Cuenca.
  En la segona no coincidisc amb la seua opinió. Les parts "cremades" em resulten molestes. Jo miraria a veure si tens detall en l'original i el pots recuperar. La tercera crec també que està moguda. Seguim a contrallom?

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Estic d'acord amb els meus companys, crec que la 1ª aplicant-li un filtre de fotografia roig queda prou millor, prova-ho, jo ho he fet i queda molt bé. La 2ª jo la veig bé, un poc sobreexposada, però el resultat és bo. La 3ª ja no. A banda del soroll que té, està molt sobreexposada, la qual cosa té fàcil solució. No obstant això el desenfocament és molt bo. Però esta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Jo, com que sóc més ximple, les dues primeres les trobe magnífiques, a la tercera la trobe falta d'enfoc.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Molt !!Gracies per la dedicatoria !! el meu fort no son les floretes però tinc que reconeixer que la 1º i la 2ª son genials i amb molt de colorit, una composició centraeta i sense complicacions cosa que li oporta naturalitat i al mateix temps li dona tot el protagonisme al centre de la mirada. La 3º si que tinc que dir que la veig desenfocada i li falta contrats entre el blanc i el moraet !!
  Gracies !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit