Al voltan de la Plaça Redona
Nikon 18-200 1/100 f 4,0 ISO 100

7 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Al móbil la veía amb molta forçá i quasi me desmaie del que estaba veient … però he comprovat al pc que era el móvil ara note que li falta contrast al color i que la cosa te fácil solucució, un cafenet amb el teu amic Ximo rosell i ell t´ho contara .La veritat siga dita es que hi ha molta foto i mostra el ambient que sempre hi ha pels voltants de la plaça redona .
  Salut !!

 2. Amb més contrast seria una imatge granel·liana, però és boixiana, A mi m'agrada com està. És qüestió de gustos. La llàstima és la part cremada de dalt que atrau els ulls com un imant. Potser retallant-la la imatge funcionaria millor. És clar que perdria la gràcia i la profunditat.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  El clarobscur és magnífic en pintura però en fotografia és quasi una missió impossible.
  La part central de la imatge desdiu la qualitat de la fotografia, pot ser Ximo Rosell amb paciència i saber fer puga controlar aquest extrem.
  De qualsevol manera la imatge té una magnífica composició i interès.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Bon racó el que ens mostres. Haguera procurat que els veïns no formara barrera, impedint-nos recórrer visualment més carrer, sol ser qüestió d'esperar l'oportunitat. Crec que has volgut alçar massa les ombres i t'ha quedat una imatge com llavada.
  L'edifici del fons i el cel queden rars. A per més.

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Se t'ha quedat una perfecta composició, i a més has sabut donar-li el color adequat per a conjugar el temps i lloc.
  Jo tampoc hauria caigut en el detall que es que es veja un poc mas per dalt, però en esta té fàcil solució, es pot tallar.
  Salut

 6. J. Ferrando ha dit:

  Li note un no se que.
  Es el que volies?.
  Si es aixi bon resultat , si no tornau a provar

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona escena del Carmen. A veure Juanjo, el problema del cel té una solució molt fàcil i és substituir-ho per un altre que no estiga cremat. Et passe un link on t'explica molt fàcil com fer-ho. Salutacions i que ho gaudisques.
  http://www.youtube.com/watch?v=QUhbpThj3f8

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit