a Carlos que li fa yu-yu ( no volies que en penjara mes ?)

Com aneu mes de pressa que la F1, i m’heu llevat de la pàgina i a més m’esteu fent baixar en la llista, ací va una altra de Tots Sants

12 Responses

 1. La primera és una preciositat autèntica. Té un contrast molt bo i una llum fantàstica. Si de cas, jo l'haguera estirada per l'esquerra per compensar una miqueta la distorsió de l'angular.
  La segona m'agrada per la seua composició. La creu està emmarcada perfectament pel xiprer de darrere.
  En la tercera em molesta un poc la falta de línies definides. Els ulls no saben on mirar, van ensopegant amb els obstacles. Crec que caldria guiar-los buscant un punt de vista diferent. El virat a BN em sembla ben aconseguit.

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  A la primera jo li llevaria la rama de xiprer que ocupa l'angle superior dret.
  La segona la veig molt aconseguida.
  En la tercera que anava camí de ser extraordinària veig un contrast i llum molt desiguals, llàstima!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  A veure Vicente. NO M'AGRADA AQUEST TEMA, però ja que insisteixes et diré que la 1ª m'agrada la disposició d'elements alternant un xiprer, una fornícula. Falta aclarir les ombres i cuidado amb els reenfocaments en JPG que produeixen halos molt més evidents que en RAW. Olvidat ja del JPG, tu ja tens qualitat per a treballar en RAW.
  La 2ª m'agrada més aquesta que la de l'altre dia, pel color, no per l'enquadrament encara que també l'has retallat per baix
  La 3ª m'agrada el B&N però crec que també li falta aclarir les ombres i afegint una mica de soroll aconsegueixes un efecte retro molt agradable. Només et falta fotografiar algun esquelet. Salutacions

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Bueno tot no pot ser bo ni perfecte, si no seriem masa bons, lo que está clar es que "cuatre ulls veuen mes que dos" el que yo no vegs ho vegeu vosaltres y em doneu un altra visió de la instantanea i anem aprenet.
  Tambe tinc fotos de la fosa de esqueletos , craneos , femurs y altres, pero no vegs la manera que li diga penxaro asi, si no ya ho habria fet , puc ensenyarvoseles apart, cuant vullgau.
  Salut

 5. Ximo Rosell ha dit:

  Destacaria la primera, m'agrada molt el ritme entre la "capelles" i els xiprers.
  Em sobra la branca que ix per la dreta.
  El dia que vulgues, i sobre aquest arxiu, intentem corregir els petits halos. Salutacions

 6. Sebastian García ha dit:

  Ya prácticamente te han dicho todo, hay que asumir que no hay foto perfecta, y muchísimo menos acertar el gusto de todos, yo sólo insisto en una cosa, tu has crecido muy rápido, y eso debe de ser motivo de satisfacción, que no es poco…

 7. Xavi Naval ha dit:

  Com els que saben ja ho han dit tot, jo tinc una curiositat: les dos últimes són del cementeri vell, però la primera d'on és?

 8. Vicent Granell ha dit:

  Me quede amb la 1ª per la seua composició i lluminositat, molt !! Ja vas composant i doblant els genolls al mateix temps !! La 2ª tambe és una meravella de compo, m´agrada !! La 3º la veig per altra serie de b/n i veig el celt un tant pasaet però és interssant !!
  Salut !!

 9. J. Ferrando ha dit:

  La 1ª i la 3ª les veig molt forsades.
  En la 2ª seguint els consells l'has repetit i crec que t'ha quedat millor que l'anterior.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit