FULLES EN LA TARDOR. Passeig per l´albufera d´Anna

Canon 600D; 5.6-1/40     200 ISO
Canon 600D; 5.6-1/30    200 ISO
Canon 600D; 6.3-1/15   200 ISO

                                              NIKON D200; 16.0-1/60  320ISO

9 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt bona la visió com les composicions , son d´autor i aixó marquen el teu camí fotografic i de segur que guiara el teu treball !! Molt M´agraden totes !! hi ha alguna falta de nitidesa però aixó és cosa del tema digital i la solucuó és fácil !! Felicitats pel treball i per la visió molt personal !!
  A per més !! Gràcies per compartir !!
  Salut !!

 2. Ja també faria bones fotos, si tinguera com tu una Albufera particular. Supose que, a pesar de ser tu la propietària i haver-li donat nom, tindrem el teu permís per visitar-la.
  Tens el do, Anna, de la mirada fotogràfica. Els teus ulls veuen la foto. Després busques la llum i tries l'angle d'incidència més convenient. De la composició no cal parlar-ne: la tens ben controlada. Només apuntaria que en la tercera la fulla està en una posició "incòmoda", ni centrada ni descentrada. Potser col·locada més cap a una banda tindria més impacte visual.
  M'agraden molt esls colors.
  En les dues primeres crec que un filtre polaritzador haguera fet una bona faena. Els reflexos de l'aigua tindrien el punt just. Per al meu gust són massa intensos.
  I bé, només dir-te que continues delectant-nos amb la teua trajectòria fotogràfica tan ben encarrrilada. Una mostra incontestable són estes quatre imatges en la teua Albufera homònima. Vinga, agafa la càmera i corre pel món que ací estem esperant-te.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Aquestes fotos de tardor han fet que els companys el tracten com si fores la primavera i jo estic amb ells.
  El sentit estètic es pot treballar però estic convençut de algunes persones el porteu als gens.
  Un plaer contar amb les teues imatges!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Vas molt ben encaminada, ja t'ho he comentat en altres fotos, com saps de bé expressar la teua visió de la foto, estic enamorat de les teues composicions, pel senzilles i el que grans que són.
  Molt bones , contínua així, ara has d'apuntar-te a Photoshop per a saber donar-li un poquet de vida a eixes composicions.
  Salut

 5. J. Ferrando ha dit:

  Es nota que busques, no el conformes en tot d'allo que es veu.
  Segueix oferint-nos les teves imatges

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Aqueix ull fotogràfic mereix conèixer una mica Photoshop i ens deixaries a tots amb la boca oberta. Per cert Anna, el poble, seria també un bon lloc per a fer una eixida. Salutacions i bon treball

 7. Gracies per els comentaris, Vaig a dedicar´li un poc de temps al photoshop i apendre com traballar les fotos

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit