ARBRE VESTIT.Petrer

Petrer,07/11/2013
Plaça de l´esglesia
Canon esos 600D, 5.6-1/250; 200ISO

7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Què vell em faig! en la meua infantessa (6 anys) els xiquets anàvem tot sols a escola i carregàvem la bossa (aleshores no teníem motxilles) i ens sobraven energies per anar corrent pels carrers, els gossos, sense roba anàvem en la bicicleta amb dues potes al manillar i les dues posteriors al quadro de la bici i els arbres aguantàvem nus els rigors de l'hivern.
  Anàlisis socials a banda la foto molt bona de composició, llum i color!
  Avant Anna!

 2. Per a Rafael que diu que es diga l´hora de la foto…. està feta a les 5.30 de la vesprada

 3. Supose que et referiràs a mi, Anna. Si és així, m'has canviat el nom. De tota manera, gràcies pel detall. A mi, particularment m'interessa per poder fer una valoració més fonamentada.
  De la foto et diré que m'agrada. Molt en la teua línia. I que tingues línia i caràcter és un gran elogi. Crec que eixa 600D que jo també tinc, la tens dominada perfectament. Bon equilibri de color i bonael pr perspectiva. Com diu el Senyor President: Llum i Color!

  Et saluda

  R A F E L

 4. J. Ferrando ha dit:

  Está clar, si l'arbre el tenim en la plaça de l'esglesia es pe'l que l'han vestit.
  Molt be anna, mes completa que les de l'albufera, continua

 5. Guapa , molt ben vista i ben composta !! Les dos branques arribant als extrems son el tot junt amb el color i dirccionalitat cap a dalt !! Bon treball !!
  Salut !!

 6. Vicent Piquer ha dit:

  CuriCuriosa foto, a qui se li haurà ocorregut vestir l'árbre?, i amb ganxet, que treball! .
  Bé de la foto et diré que està tot bé a falta de la videta que s'aconseguix amb el retocat, que ja voras quan ho toques unes poquetes com et canvien les fotos, no et canses i a per mes, a poc a poc notares-ho que avances .
  Salut

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Una foto interessant la que ens mostres. M'agrada la composició, encara que està retallada per a dalt a la dreta. Bé de llum i de nitidesa. Bon treball. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit