ARBRE VESTIT.Petrer

Petrer,07/11/2013
Plaça de l´esglesia
Canon esos 600D, 5.6-1/250; 200ISO

7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Què vell em faig! en la meua infantessa (6 anys) els xiquets anàvem tot sols a escola i carregàvem la bossa (aleshores no teníem motxilles) i ens sobraven energies per anar corrent pels carrers, els gossos, sense roba anàvem en la bicicleta amb dues potes al manillar i les dues posteriors al quadro de la bici i els arbres aguantàvem nus els rigors de l'hivern.
  Anàlisis socials a banda la foto molt bona de composició, llum i color!
  Avant Anna!

 2. Per a Rafael que diu que es diga l´hora de la foto…. està feta a les 5.30 de la vesprada

 3. Supose que et referiràs a mi, Anna. Si és així, m'has canviat el nom. De tota manera, gràcies pel detall. A mi, particularment m'interessa per poder fer una valoració més fonamentada.
  De la foto et diré que m'agrada. Molt en la teua línia. I que tingues línia i caràcter és un gran elogi. Crec que eixa 600D que jo també tinc, la tens dominada perfectament. Bon equilibri de color i bonael pr perspectiva. Com diu el Senyor President: Llum i Color!

  Et saluda

  R A F E L

 4. J. Ferrando ha dit:

  Está clar, si l'arbre el tenim en la plaça de l'esglesia es pe'l que l'han vestit.
  Molt be anna, mes completa que les de l'albufera, continua

 5. Vicent Granell ha dit:

  Guapa , molt ben vista i ben composta !! Les dos branques arribant als extrems son el tot junt amb el color i dirccionalitat cap a dalt !! Bon treball !!
  Salut !!

 6. Vicent Piquer ha dit:

  CuriCuriosa foto, a qui se li haurà ocorregut vestir l'árbre?, i amb ganxet, que treball! .
  Bé de la foto et diré que està tot bé a falta de la videta que s'aconseguix amb el retocat, que ja voras quan ho toques unes poquetes com et canvien les fotos, no et canses i a per mes, a poc a poc notares-ho que avances .
  Salut

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Una foto interessant la que ens mostres. M'agrada la composició, encara que està retallada per a dalt a la dreta. Bé de llum i de nitidesa. Bon treball. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit