Un passeig per la marina Juan Carlos I

Dedicada a mi amigo V. Granell
Sigma 17-50 a 50mm  f/11  1/30  ISO 200

Sigma 17-50 a 50mm  f/11  1/30  ISO 200
Sigma 17-50 a 17mm  f/11  1/12  ISo 400

Sigma 17-50 a 20mm  f/11  1/13  ISO 400

Sigma 17-50 a 18mm  f/11  3.2¨  ISO 400

16 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Les dos primeres estan molt bé encara que els falta un poc mes de contrast.
  La tercera per la forma de l'edifici i conforme s'ha pres pareix que es cau a un costat, i a més està tot molt clar i mateix color.
  La quarta està perfecta de simetria i millor color encara que jo l'haguera contrastat mes.
  i l'última està impressionant un color perfecte, (però també té però) es cau a la dreta, el problema és que esta si l'arregles perdràs la penell de la torre.
  Salut

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Primer donar-te les gràcies per comentar les meues fotos. Estic d'acord amb tu en què, a la segona, li falta una mica de contrast, veig ara que està una mica empastada. No així a la primera. Crec que de contrast està bé.
   En la 3ª el problema que tenia és que la vaig fer des d'un pantalan de taulons que es movia amb l'aigua i era difícil d'alinear i està anivellada a ull doncs no hi ha una linea recta ran de terra de referència, tot està en perspectiva, i si em posava més arrere m'anava a l'aigua i no portava les aletes ni les ulleres de bussejar.
   La 4ª vaig a enfosquir una mica més el cel.
   En la 5ª pansa el mateix que amb la 3ª no tinc referència per a anivellar-la, encara que ja ho vaig fer. Gràcies pels teus consells. Salutacions

 2. La primera imatge la trobe un tant granel·liana. Supose que ho has fet a posta perquè veig que li la dediques (en castellà?). Supose que només és aquesta en particular. Si foren totes la dedicatòria crec que hauria de ser més gran i estar més separada. No ho tinc clar. Em confon una mica.
  A la segona, opine que se l'ha menjada la primera. Tot i que és una foto molt bona, el contrast amb la imatge de davant, que em sembla excel·lent, l'afecta negativament. Potser guanyaria, com diu el company Piquer amb una mica de contrast, però crec que seria ja una altra foto i perdria l'encant suau que presenta. A la primera, contràriament a l'opinió del company, no crec que li falte contrast.
  Igualment passa amb la quarta, que es menja la tercera. La tercera està bé, però la quarta, amic, la quarta la trobe una delikatessen fotogràfica. És la que més m'agrada de tota la sèrie.
  La quinta, després de l'impacte que m'ha causat la quarta, em deixa un tant indiferent. Ja supose que a tu és la que més t'agrada, però en açò dels gustos… El cel, preciós, però em desagraden les parts cremades i el color blau que les tira cap arrere.
  Jo haguera fet una sèrie de tres: La quinta l'haguera posat en primer lloc. La primera en segon. Haguera tancat amb la quarta que m'encanta. T'ho havia dit ja?
  Això seria si buscara, com tu, la perfecció. T'avise Carlos: estàs tocant-la ja amb la quarta imatge.
  Veig que el teu Sigma i tu us estimeu i us enteneu. La caiguda que comenta Vicent de la tercera i la quinta no em sembla gens exagerada. Si no ho diu ell, ni me n'havia adonat.
  I esta, Carlos, ja em perdonaràs la petul·lància, no és una opinió com qualsevol altra. És la del teu amic que t'estima i admira,

  Rafel

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Respecte de la dedicatòria, és el problema de pensar en castellà.
   La veritat és que a mi la que més m'agrada, també és la 4ª.
   A la 5ª li he llevat el cremat, com m'has dit i ha quedat molt millor. Com veieu tinc molt que aprendre encara, per açò estic en FA i per açò penge les fotos. No em molesta cap tipus de critica. Gràcies per opinar. Salutacions

 3. Ximo Bueno ha dit:

  La primera i l'ultima m'han agradat especialment.
  Encara que a la primera li sobra aigua (per al meu gust) has aconseguit crear atmosfera, que no és gens fàcil.
  L'ultima pense que te l'has currat a base de be, no està perfecta, però crida potentment l'atenció.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Amb la 1ª tens raó Ximo, molta aigua, però com veus en les dades exif la DF és la màxima que em permetia l'objectiu.
   Aquestes fotos m'han donat una estona llarga de treball, però quan ho fas a gust, no tens hores. Gràcies per passar i opinar. Salutacions

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Coincidisc amb Ximo en triar primera i última doncs són les més treballades.
  Bé per a l'edició en la primera, crec que tallaria algo del mar i per al mi li falta un centre d'interès més clar.
  Les fotos centrals millorarien amb un uns de xicotets ajustos en l'edició.
  De l'última destacaria la llum, corregiria una mica d'inclinació i cloraria unes cosetes que es veuen el cel.
  Salut

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Estic d'acord amb vosaltres. Hauria de traure mes cel i menys aigua en la 1ª. Prenc nota.
  Que ajustos li faries tu a les escenes centrals?
  La inclinació de l'última, no és fàcil doncs no tinc referència, ja està anivellada en primera edició, encara que si la veieu inclinada encara, intentaré corregir-ho. Efectivament hi han unes taquetes en la 5ª que tinc que corregir. Gràcies com sempre per la teua opinió. Salutacions

 6. Sebastián. Garcia ha dit:

  Que fino hilan estos chicos de FA!! Me gusta la segunda por composición y definición, una chulada Carlos, y la última por contraste de color, lo dicho que estas muy creativo.
  Saludos

 7. ximo ha dit:

  Coincidisc en els ximos que me decante per la primera i la ultima , de tota manera bona serie

 8. J. Ferrando ha dit:

  Com be digueu per a gustos colors, jo en quede en la segona i la última.
  La 1ª la trobe un poc fosca
  La 3ª i la 4ª encara que estan molt be, no van amb el meus gustos.

 9. Vicent Granell ha dit:

  Gracies Carlos !! Gran treball el que ens mostres , però al que veig que li pasa com a mí al principi i és la rapidesa en que vols mostrar-ho, ensenyar-ho … Sssssss tran-qui-li-tat i bons aliments !! Quan més ho penses en serenitat millor será alló que ens presentaras ja ho veuras !!
  M´agraden i molt la 1ª i la 2ª caldria destacar la 3ª per la creativitat però no així per el acabat brut del cel producte de la teua presa per acabar i ensenyar-ho,és una imatge digne dels meus aplaudiments quan la faces amb serenor, les altres dos cal mirar-les i amb uns enquadres diferents però amb un dia amb nuvols guapos de segur que milloren !! Bon treball !!
  Recorda serenar-te i axí no pedras fotos quan les descarregues al ordinador !!! Jajaja !!
  Cuida´t !!
  Bon Vent !!

 10. Carlos Muñoz ha dit:

  Estava esperant el teu encertat comentari, el qual com sempre valore i agraïsc, per a confessar-vos que totes aquestes fotos són HDR, és a dir porten un treball tant in situ, tres exposicions per cada foto, com després a casa amb el procés de les mateixes. Com veuràs m'he controlat molt amb la saturació i el soroll, doncs tots els HDR produeixen molt soroll i açò està renyit amb l'enfocament, encara que aquestes fotos no tenen massa gamma tonal. Després dels comentaris que m'heu fet he rectificat algunes fotos i m'han quedat molt millor i són les que he pujat a Flickr. Gràcies a tots per opinar. Salutacions

 11. HDRs? Carlos, ara sí que m'has mort! Ets un dimoni! Enhorabona i continua sorprenent-nos.

 12. Eladio García ha dit:

  Bueno amigo Carlos ya estoy contigo, uno no puede estar unos días sin entrar, se me amontona la faena. Buen trabajo. La primera a mi me hubiera gustado con menos mar. La segunda le hubiera dado mas color al cielo. La cuarta le hubiera dado un poco de negro sobre todo al suelo la 5ª bien.
  Me imagino que tenias trípode por las velocidades que has tirado, puesto que no utilizas un ISO muy alto y diafragmas cerrados

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit