Amaneixers

Esperant el sol

Esperant el vigilant

8 Responses

 1. Vicent ha dit:

  La primera es a f 8 v 1/125 ISO 250
  La segona es a f 8 v 1/80 ISO 160

 2. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicent !! Per fí les meues súpliques han segut escoltades i satisfetes !! Jo se que Tu tens molta foto i visió per aixó cada vegada que et veig solament resta que m´agenolles a demanart-te alguna foto teua al blog … Per fí !!! La 1ª m´encanta , els tons de color del amaneixer son guapíssims i el que e nombre d elements que inclous a la compo siguen TRES ho considere un cert total . De la 2ª si el que està esperant al vigilant hagués estat més centraet ja en desmaie xato !! Bon treball !! I que continue així !! Gràcies per compartir !!
  Bon vent !!

 3. J. Ferrando ha dit:

  De tart en tart pero molt bo.
  Les veix espectaculars eixos colors suaus reflectixen tranquilitat.
  En la 2ª com diu V.G havera estat be poder donar-li un poc mes de aire a la espera, pero es el que havia supose

 4. Company, te'n dec una perquè no et vaig contestar quan calia al comentari d'aquella foto dels ulls del parotet. Ara et presente disculpes públiques i te la pague comentant-te les fotos que has penjat, encara que tu a mi no en comentes cap ni una. No t'ho agafes com un retret. Simplement és un fet i ja havíem parlat tu i jo d'això. Crec que ho recordaràs. Ja veus que jo no ho he oblidat. al company Ximo Bueno no li semblara bé, però jo no sóc tan bo com ell. Ja ho sent.

  Començaré per la composició que em sembla molt equilibrada. Molt ben col·locats els detalls que fan de contrapés a la delícia de la suavitat de l'horitzó.
  Del color què et diré? Per al meu gust, en el seu punt. És suau i intens alhora: dolçament equilibrat.
  Les figures a contrallum: ni massa fosques ni massa clares.
  Les proporcions dels espais horitzontals: immillorables.
  Potser has caigut en l'error de fotografiar eixides de sol (que no "amanéixers" que és paraula castellana). Et diré que en valencià es diu aixÍ: l'eixida de sol, a sol ixent, l'alba, el trencar del dia, el llostrejar (encara que esta última paraula siga un cultisme molt poc usat), etcètera. Et deia que alguns consideren això un error, però si has seguit els comentaris de Vicent Granell en la seua foto de la polèmica escullera i l'ei9xida de sol, t'haig de dir que jo coindisc amb ell plenament. Hi ha fotògrafs de molt renom que diuen que la llum d'eixos moments (de l'eixida de sol i de la posta) és la més interessant del dia i que ens hauria d'agafar a l'aire lliure i amb la càmera amb la mà. Hi ha qui opina per contra que estes fotos són fàcils i vulgars. En la meua opinió no hi ha fotos fàcils i vulgars. Això són prejudicis. El prejudici és una excusa que ens posem a nosaltres mateixos per no caure en la incomoditat de pensar. Agafem l'opinió d'un altre, aquella que s'ajuste més bé a la nostra falta d'activitat mental, i au! A mi em molesten molt els prejudicis i procure combatre'ls en el blog de manera aparentment agressiva. Només aparentment: la dialèctica apassionada és una tàctica de provoació. Intenta provocar connexions neuronals noves que enriquisquen el nostre pensament.
  Bé, prou de rotllo! Et deia que tu no has fet cas dels prejudicis, has penjat estes fotos del trenc d'alba, et felicite per això i t'anime a seguir en esta línia.

  Em confesse admirador de la teua manera de fotografiar i lamente que no prodigues més les teues aparicions. Les teues imatges són una autèntica delícia. Serien perles destacades en el collar del blog. No ens prives d'elles. No en tens el dret. Dels comentaris que em fas no puc dir-te res.

  Company, Vicent, t'anime a que faces blog amb nosaltres i que no espaies tant les teues aparicions, Ja sé que no tenies ordinador i tot això i tot allò. Ara ja en tens, no? A vore si es nota.

  Espere que no trobes que t'he dit poc i que em disculpes si en res t'he molestat.

  Vinga: una abraçada forta, Vicent. Vine amb nosaltres a fer blog

  Molta salut!

 5. Me n'havia oblidat: Ara has d'anar a contrallom. Me ho he guanyat?

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Doncs vivim en un món d'excessos ningú no t'ho dirà, però pense que t'has passat amb el contrast, malgrat això, són dues fotos magnífiques i és un plaer veure de nou la teua "manera de fer" al nostre blog.

 7. Ximo Rosell ha dit:

  De la primera destacaria com la compons.
  De la segona, per descomptat, la llum. Salut

 8. Eladio García ha dit:

  Buenas fotos me gusta más la segunda por la luz

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit