Campaner ambulant

  Son 29 els anys que porta venint ininterompudament per Algemesí la setmana de la festa gran del mes de Setembre, evidentment és mereixia un retrat que li comprés una campaneta i compartir amb vos aquest fet.

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Aquest és un dels retrats que voliá compartir amb tots per estar fet pels voltants de la plaça i per que és clar que el home s´ho mereixia, i és que 29 anys son molts anys !!
  Bon Vent !!
  En quan estime que hi han prou aportacions al blog diferents a banda de la meua compartiré amb vosaltres la serie de la sega !! Anim !!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Les persones som un món i el retrat, més si es fa improvisadament, mostra facetes carregades de contingut i tu has sabut omplir l'espai fotogràfic amb dignitat.
  Enhorabona!

 3. A banda de la careta darrere de l'orellla, el retrat està impecable. De llum i de color, per al meu gust, un deu. Supose que li demanares permís a l'home i no li disparares a traïció perquè et mostra les campanetes i no fa cara de massa content. Li'n compraries una, no?
  Salut!

 4. I ara que me'n recorde: no li has tallat les mans!

 5. Molt bona Vicent, bona la actitud i bona expressió.
  Bon retrat.
  Ràpidament em carregaria el careto posterior,
  al costat de l'orella del prota.
  Una mica estret l'enquadrament però gens important. Salut

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Mol bon record Vicent y bona foto, pero yo tame llevaría al tio que apareis per darrere.
  Salut

 7. Eladio García ha dit:

  Muy buena foto. Las fotos retrato con una buena expresión con una buena luz lateral a la cara me apasionan y es una asignatura pendiente, podrias desenfocar un poco al tío de detrás y el brazo izquierdo no haberlo cortado pero los primeros planos son así …

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  Bonica expressió la que has captat, que reflecteix l'obligat somriure del venedor amb la trista mirada de l'edat. M'agrada el *contrapicado*. Llàstima del *careto* de darrere. Bon dispare company. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit