Acabada la jornada

Aquesta garça sembla que ja ha acabat la jornada i està esperant el moment per anar al cau.

Quina us agrada més ??

 

14 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Quasi res tens pa editar.
  Estan molt fines i elegants, pero les soses, sera per el color qe m’hagera ageadat un poc mes de color, per a este cas prova en blanc i negre, tal volta qedaria millor, pa el meu poc entendre, per a gusts colors.
  Sslut

 2. Les dues m’agraden molt tenen una edició molt subtil, no em molesta gens que els colors siguen tan suaus. L’únic que en la primera sí que li trobe a faltar un poc mes d’imatge a l’esquerre, en estar ja la garsa cap a la dreta no quedaria mal que les xarxes estigueren centrades. Gràcies per compartir.

  • Vicent Esteve ha dit:

   Gràcies per comentar. A mi també m’havera agradat centrar i posats a demanar que la garça mirara cap a dins l’enquadre, però a l’esquerra hi havia un desodre de canyes i xarxes i no quedava bé. Tal vegada en edició podria haver-me inventat eixe troç que li falta a l’esquerra per tindre la compo centrada, però no ho he fet.

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Bona faena en les dues, posats a triar em quede amb la segona.

  • Vicent Esteve ha dit:

   Gràcies per comentar.
   En canvi, a mi m’agrada més la primera, ja que al ser horitzontal, transmet millor eixa calma que volia mostrar, mentres que en la segona utilitza línies diagonals que estan en oposició a la calma que transmet una llarga exposició. És una lluita entre dinamisme i calma. No obstant les dues m’agraden bastant, per això les he publicades.

 4. Guapes i molt Fine Art les dos, dos compos ben diferents i un treball per elogiar, posats a triar me quede amb la 1ª i ja en tinc prou !!
  Tindràs obra al disc dur que mai veurà la llum així que mooooltes gràcies per compartir almeyns alguna coseta per açí , així ens poses les dents llargues jajajajajaja !!!
  Salutacions !!

 5. Acostumada a les regles de compo de la fotografía m’atrau mes la segona, per a mi te mes espai encara que l’au mira al contrari, la toma de les xarxes una passada, gràcies per compartir

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Amb la segona hagués tingut prou.

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Una preciositat d’imatges, no ens poses en la tessitura de triar “si vols més al pare o a la mare” perquè ambdues són vàlides, almenys per a mi i jo no em pense decidir. Has fet una edició molt subtil, etèria, que transmet perfectament la pau del lloc. Són imatges molt semblants, i al mateix temps molt diferents.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 8. Gildo Arribas ha dit:

  Dos ediciones cercanas a Clave Alta, aunque no lo son…Muy buena la segunda…

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit