Acabada la jornada

Aquesta garça sembla que ja ha acabat la jornada i està esperant el moment per anar al cau.

Quina us agrada més ??

 

14 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Quasi res tens pa editar.
  Estan molt fines i elegants, pero les soses, sera per el color qe m’hagera ageadat un poc mes de color, per a este cas prova en blanc i negre, tal volta qedaria millor, pa el meu poc entendre, per a gusts colors.
  Sslut

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Les dues m’agraden molt tenen una edició molt subtil, no em molesta gens que els colors siguen tan suaus. L’únic que en la primera sí que li trobe a faltar un poc mes d’imatge a l’esquerre, en estar ja la garsa cap a la dreta no quedaria mal que les xarxes estigueren centrades. Gràcies per compartir.

  • Vicent Esteve ha dit:

   Gràcies per comentar. A mi també m’havera agradat centrar i posats a demanar que la garça mirara cap a dins l’enquadre, però a l’esquerra hi havia un desodre de canyes i xarxes i no quedava bé. Tal vegada en edició podria haver-me inventat eixe troç que li falta a l’esquerra per tindre la compo centrada, però no ho he fet.

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Bona faena en les dues, posats a triar em quede amb la segona.

  • Vicent Esteve ha dit:

   Gràcies per comentar.
   En canvi, a mi m’agrada més la primera, ja que al ser horitzontal, transmet millor eixa calma que volia mostrar, mentres que en la segona utilitza línies diagonals que estan en oposició a la calma que transmet una llarga exposició. És una lluita entre dinamisme i calma. No obstant les dues m’agraden bastant, per això les he publicades.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Guapes i molt Fine Art les dos, dos compos ben diferents i un treball per elogiar, posats a triar me quede amb la 1ª i ja en tinc prou !!
  Tindràs obra al disc dur que mai veurà la llum així que mooooltes gràcies per compartir almeyns alguna coseta per açí , així ens poses les dents llargues jajajajajaja !!!
  Salutacions !!

 5. Acostumada a les regles de compo de la fotografía m’atrau mes la segona, per a mi te mes espai encara que l’au mira al contrari, la toma de les xarxes una passada, gràcies per compartir

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Amb la segona hagués tingut prou.

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Una preciositat d’imatges, no ens poses en la tessitura de triar “si vols més al pare o a la mare” perquè ambdues són vàlides, almenys per a mi i jo no em pense decidir. Has fet una edició molt subtil, etèria, que transmet perfectament la pau del lloc. Són imatges molt semblants, i al mateix temps molt diferents.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 8. Gildo Arribas ha dit:

  Dos ediciones cercanas a Clave Alta, aunque no lo son…Muy buena la segunda…

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit