A petició dels companys

Capvespre amb Piquer i Josep Emili, i a petició de Javi i Granell, que com bé diu, tinc molt per editar. No m’acaba d’agradar el tractament que fa del roig al passar a format web. A més a més, en estos casos, crec que Canon satura molt els rojos, però era el preciós cel que teníem al davant.

Quina us agrada més ???

 

15 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  La eiqueta qe me ixs davant la foto me impedixs veure quina has possat de image destacada, pero ja t’ha dit qe pa mi la millor la segona qe’ veu l’arbre i les barquetes tenen una llaugera separació, a mi m’agrada mes, i per cert a próxima entraré jo dins l’aigua, perqe comentant en Conti i Granellq’es trovanvem en el kiosc, m’ha dit qe perqe no havia entrat jo a fer la foto, que eixe traje qe et posses d’aigua es de FA, i jo pensava q’era teu, aixi qe ja saps.😂
  Les fotos guapes👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻
  Salut

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Les dues fotos em pareixen excel·lents, però com diu Piquer a mi també m’agrada més la segona per la inclinació de les barques i en aparèixer l’arbre veig una composició més encertada. Pel que comentes dels colors també veig els grocs i taronges massa saturats, pot ser més suaus cridarien menys l’atenció. (però com dius al passar-los a format web potser tinga menys profunditat de color). Gràcies per compartir.

 3. Ximo Rosell ha dit:

  També bons treballs i també en aquest cas em quede amb la segona.
  L’únic dubte em sorgeix amb les muntanyes del fons, especialment en la zona de l’esquerra, en les dues fotos, les veig com a planes, sense textura, en canvi les muntanyes en la zona de la dreta em resulten més naturals.
  Enhorabona per les tres entrades.

  • Vicent Esteve ha dit:

   No tenen cap treball d’edició en especial les muntanyes. Tan sols les barques estan més treballades per traure eixes ombres del contrallum. No sé a què et referreixes, ja que així és com es veien des d’on estàvem.
   Gràcies per comentar.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Guapos els dos treballs que presentes!! i evidentment el resultat de la foto que va aportat Vicent Piquer on apareixies tu captant aquesta escena.
  Posats a triar me quede amb la 2ª per la disposició de les barques i tanmateix per la inclusió del arbre , m´encanta aquesta imatge i veig els tons de colors mooolt encertats , en cap moment els veig tant saturats com dius. Aixó és anar per la foto i estar al moment que la natura ens regala altre candilazo per gaudir de la fotografia i de la vida .
  Salutacions i lo dit !! Gràcies per compartir !!

 5. Estic en el que diu el Sr. Rosell, m’agrada la segona mes per la perspectiva mes natural per a mi, gràcies per compartir

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Llums i colors, la primera, enquadrament la segona.
  Qualsevol de les dues una joia per a la vista i la sensibilitat.

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Encara que ambdues són bones, jo també em decantaria per la segona, li veig una composició mes potent, per la posició de les barques i sobretot per la inclusió de l’arbre. Tremends colors i moment captat en ambdues.

  Sobre els comentaris que fas sobre el color, dius que és possible que s’alteren en exportar per a web, efectivament és possible i has de fer proves per a veure com funciona millor. La primera és verificar que tens marcada la casella “convertir en sRGB” i també “RGB estandard per a internet”, això et garanteix que es veuran de manera similar en la majoria de navegadors, encara que el món del color és molt més complex que això.

  També crec que no marques la casella de les metadades, perquè veig que no consten en les teues fotos, atés que si no marques la casella, no s’exporten a la imatge final jpg.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 8. Gildo Arribas ha dit:

  Muy buena cualquiera de las dos, pero me quedo con la segunda…Excelentes fotografías…

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit