Morella després de Filomena

 

I com Josep Emili es va adelantar amb la foto de Bocairent, ací us deixe la que vam fer de Morella després del pas de Filomena.

13 Responses

 1. Javi Maravilla ha dit:

  Espectacular, molt ben captada i editada, m’agrada molt el color que té i la tonalitat uniforme a tota la imatge, la neu reflecteix els colors del cel, i les llums càlides contrasten molt bé amb els colors gelats. (Quan la veig ampliada sí que aprecie algunes zones que semblen pixelades com si perdessin definició, no sé si serà perquè l’has guardat per a web o en recuperar les ombres per traure més claredat). Gràcies per compartir totes les entrades.

  • Vicent Esteve ha dit:

   No ho sé. Les ombres no estan recuperades, ja que he treballat amb les exposicions tal qual. Tal vegada el format web pot ser. Està pujada a 1800×1200, que pense és suficient.
   El que volia conseguir, tant en ésta com en la de Bocairent era eixe contrast entre les llums càlides i les ombres fredes de la neu.
   Gràcies per comentar.

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Preciosa. Hauria sigut la repera l’aconseguir que s’apreciara alguna cosa més el cercle de les aspes dels molins.
  I des de la ignorància, és possible intentar una mica més de nitidesa??.

  • Vicent Esteve ha dit:

   Les fotos estan fetes a 4 o 8 segons, no recorde ara, motiu pel qual les aspes eixen amb moviment. Respecte la nitidesa jo la veig prou nítida; cert és que no li he posat màscara d’enfoc perque la veia prou definida.
   Gràcies per comentar.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Buaaaaa !!
  Treball impressionant i una imatge per impresió !!! M´agrada tant les llums com la compo per no dir que m´has deixat bocabadat amb el fotón que has captat !! Per dir alguna coseta la posaria al tamanY 16 : 9 personalment pense que milloraria la visió de l´imatge , i sí alguna taqueta al sensor hi ha però imperceptible pecador.
  Salutacions i mooooltes gràcies per compartir que “ausaes” que te costa !!!!

  • Vicent Esteve ha dit:

   Gràcies pel sugeriment. M’ho he plantejat després de llegir-lo, però la veritat és que volia que eixira eixe degradat del cel, amb eixa varietat de colors, i els reflexos en la neu de les llums i algun caseriu que es veu per baix.
   Gràcies per comentar.

 4. El color de l’imatge i la composició m’agraden molt, pese a ser de neu no es freda, gràcies per compartir

 5. Paco Tortosa ha dit:

  Tremenda foto !! un enquadrament perfecte, que abasta tot el poble, un moment molt especial, per trobar-se cobert de neu, i una gran riquesa de llums i color, amb molt de detall a les cases. Has captat molt bé eixe preciós ambient.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 6. Gildo Arribas ha dit:

  Filomena dando por saco, el coronavirus volando bajo, después las nevadas y aun fuisteis valientes de ir a Morella…Y valió la pena el viaje…La fotografía es muy buena, me encanta. Enhorabuena ….

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit