10 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  En el 2016 ja veies una foto on no havia res,
  Ja emb portes 5 anys per dabant i jo en ca no vec res, com sempre fantástiqes, sobre tot la edició, les dues m’agraden, color i B/N

  Salut

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Com sempre Ximo un bon treball de composició i edició. Em quede amb la de color, perquè m’agrada molt el contrast del color de cel amb la resta de la imatge. Per comentar alguna cosa, com les verticals no les has adreçat completament em fa la impressió que la imatge esta torta (imagine que l’has deixat així perquè no t’agradaria com quedaria la diagonal en adreçar-la). També comentar que veig algunes taques al cel que duen ser provocades per un poc de pols al sensor. Gràcies per seguir compartint.

  • Ximo Rosell ha dit:

   La no correcció de verticals al 100 × 100 ha sigut voluntari, no volia que perdera eixe punt de perspectiva a l’ésser un contrapicat. Respecte a les taques del sensor no les he apreciat, fins ací arriba la meua vista, cada vegada pitjor. Gracies, Javi.

 3. Vicent Esteve ha dit:

  De les taques del sensor no me n’havia adonat. Respecte les verticals, crec que quedaria millor amb les verticals corregides si es pot. I respecte l’edició, les dues em pareixen espectaculars. Algun dia ens explicaràs com consegueixes eixe color uniforme i tan net. M’agraden les dues edicions, la de b/n és del teu estil molt fina i la de color eixe sutil contrast entre gelats i càlids, oposats en la roda de color, em pareixen perfectes. Enhorabona.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  S’agraeixen tots els comentaris. Salut

 5. Vicent Granell ha dit:

  En aquest cas me quede 100×100 amb la versió de color !! Ho té tot com Algemesí !!
  Salutacions !! Ja te fa falta una lupa per veure les taquetes dels sensor més evident amb la versió de b/n!
  Salutacions !!

 6. Fantàstica visió, simplement un tomb?, jo crec que molts tombs amb la ment oberta i la vista amunt, en aquwst cas la de color, amb la teua edició m’agrada mes, gràcies per compartir

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Com ja saps, perquè sempre et diem el mateix, veus foto on uns altres passem de llarg. En aquest cas, una cosa tan corrent com unes simples ximeneres, es transformen en xicotetes obres d’art, en haver buscat l’enquadrament apropiat i després l’edició personal, que només tu saps com fer.

  Acostumat als teus treballs en blanc i negre, en aquesta ocasió també em decante pel blanc i negre, encara que l’edició en color l’has aconseguida amb unes tonalitats que ja ens agradarà aconseguir a alguns, no obstant això, eixes precioses tonalitats les trobe poc reals, i per eixe motiu continue preferint el blanc i negre.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 8. Gildo Arribas ha dit:

  Me quedo con el ByN. Pero estate al loro que estas bajando el nivel de lo que captas…

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit