Venézia d’aci

 

 

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Llàstima que en la primera no hages clonat qualsevol cosa per cubrir el ciment del pontet.
  Una delícia de sèrie! (i… distinta al que darrerament apareix en aquestes finestres).

 2. La primera i la tercera són les que més m'agraden. La primera, per suposat, si el pont haguera sigut d'un altre material, haguera guanyat. Potser com diu Ximo, un poc de PS ajudaria. La tercera és una preciositat. Potser la cara de la model de darrere està massa amagada. En la segona em molesten les barques desenfocades del primer pla. Jo la retallaria. En la quarta em molesta el parapet blanc que atrau la mirada i la porta als cotxes de darrere. Potser es podria solucionar amb PS. Jo ho intentaria perquè les barques, el reflex i les models estan perfectes.
  M'agrada l'acabat, molt d'acord amb el tema.

  Salut!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona sèrie amb aqueix suau desenfocament general. M'agrada la primera doncs la llum va directament al subjecte. En la 2ª jo haguera enfosquit les barques del primer plànol o fer-los un viñeteado per a centrar més la vista en el subjecte. La 3ª m'agrada la compo, encara que estic d'acord amb RF que la persona de darrere està una mica amagada. La 4ª m'agraden els reflexos de colors, i com diu RF, hauries de clonar el pal i els cotxes. Estem esperant que puges alguna foto del teu viatge a Bulgària. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball en el que veig que posiblement has volgut incloure massa coses i de tantes que hi han personalment és perd la tendresa i força que podria tindre aquesta serie que mostres. tanmateix li faltaria més color i contrast a les imatges i fer gala dels objectius que te gastes que la majoria son serie L , en tot cas Bon treball que pot millorar si li dediques un poquet de temps als enquadres eres pense jo més selectiu.
  Salut i bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit