Eixida FA per Albalat de la Ribera

 A tots els companys que han participat i en especial a Rafel que és el que m´ha deixat aquest objectiu amb el qual he aconseguit aquesta meravella que vos mostre.

Canon eos 7D  f 4,5 1/40 iso 400 llent EF8-15f/4L FISHEYE USM 

5 Responses

 1. Ja veig que l'eixida t'ha resultat profitosa. Només per esta imatge pagava la pena. La veritat és que crec que hem fet fotografies molt interessants i que s'han portat molt bé amb nosaltres. Des d'ací done les gràcies a Rafael, a Pere Joan, a Carles i al senyor rector de la parròquia de Sant Pere.

  Salut!

  • Rafael Montagud ha dit:

   Gràcies?,no es mereixen. Gràcies a vosaltres per tan magnifiques fotogràfies que heu tret del patrimoni del meu poble, Albalat de la Ribera. A vore si a la pròxima eixida, us puc acompanyar.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Açò no val. Cadascun ha de fer les fotos amb la seua eina, encara que dec reconèixer que has sabut fer una bona foto.

 3. Vicent Granell ha dit:

  me tenteu,me tenteu … i el amíc Rafel ma ofert el ull de peix i clar … hi havia que provar-lo !! encara com li le tornat, per qué jo sóc de posar un objectiu i atreballar amb el que porte posat per veure que soc capaç de fer amb una sola optica, sembla car que l´he aprofitat i que dona molt de joc la llent en questió. Gràcies Rafel!!, el amic Carlos sembla que li han creiscut les dentetes …hahaha … !!!"
  Salut i bon vent !!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Poc correcta la dedicatòria tenint en compte que ha hagut gent atenent l'altra activitat del dia i que s'ha quedat amb les ganes.
  Això si, la foto E X T R A O R D I N À R I A !!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit