Un raig de llum             Cannon 550d f/3.5  0.3¨ 
                                      ISO 200 df 23mm             

 • Autor: Carlos Munoz

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  iiiee! compañero que callada te la tenias, muy buena eh? curiosa, pero hay un pero para mi punto de vista, ya metido en el ajo hubiese hecho varias fotos mas con otros valores.
  Por ejemplo ISO 100 con el mismo o un poco mas de tiempo probando hasta conseguir que en las ventanas
  se apreciara la vidriera mejor que la ventana de la izquierda, y ademas la parte de arriba del banco que no saliera quemada, asi y todo un buen momento .
  salut

  • Es un hdr i crec que si li done mes temps l'haguera cremat. esta foto la vaig fer amb un compi especialista en hdr de l'altra associació i la vaig fer des de diversos angles i està és la que millor m'ha quedat. De totes les maneres moltes gràcies per la teua opinió"

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Un bon HDR!
  És més, per al meu gust, li sobra llum, m'hagués agradat apreciar un mimin detall a les vidrieres.
  Però has "creat atmosfera", és una imatge que "transmet".
  De lo de "lleugerament caiguda a l'esquerre", no diré res, m'ho faré vore (no sé si anar al oftalmòleg o al psiquiatra).

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  La foto es preciosa, yo le veo un problema de composición, me sobra por abajo y me falta por arriba, el arco no debe estar cortado.
  No soy experto en HDR pero se lo justo para decir que si se abusa, se desvirtúa la foto, y esta foto en ese sentido me parece que ya no se le puede pedir más.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Molt bonica i ben composta (encara que per a dalt la veig una mica justeta), m'agrada esta diagonal de llum.
  Suggerisc corregir verticals i donar-li en nivells un contrast mitjà.

 5. Ei, quan em digueres que no havies estat mai a la parròquia d'Algemesí, no sabia jo que sí que havies estat en altres. Sempre suposem més d'allò que sabem. Coincidisc plenament amb els comentari de Ximo Bueno, Antonio Cuenca i Ximo Rosell. No sé si era possible, peró jo haguera buscat que l'arcada quedara més centrada i que la composició fora més simètrica. Fins dijous.

 6. No t'havia dit que la foto em sembla preciosa.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit