Un matí en L´Albufera

Canon 55-250 4/5.6 a 96mm  f/29  4¨  ISO 100  foto L.E.D.

Hitchcok is near
Canon 55-250 4/5.6 a 96mm  f/10  1/160  ISO 100

Canon 55-250 4/5.6 a 250mm  f/8  1/250  ISO 100

Canon 55-250 4/5.6 a 55mm  f/5  1/320  +1.67  ISO 100

14 Responses

 1. L'efecte seda de la primera està molt ben aconseguit. Eixa màquina nova que té LEDs va fantàstica. La segona molt ben vista. Jo no la vaig vore. La tercera em sembla una delícia autèntica. És la que més m'agrada, però jo la retallaria una mica per davall. La quarta és curiosa.

  Salut!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Xe!! inquiet sense parar, ja veig la volta que t'has apegat per tota la marjal, la primera és la del postter del Photoshop, però amb la firma i l'aigua de Carlos Muñoz, que d'assegurança que amb tots els teus plugins ningú et guanya, la segona fantàstica , la millor de la sèrie.
  Salut

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  És que és una màquina d'importació i molt cara d'aconseguir.
  La 2ª no vas poder veure-la doncs aqueixa caseta està en el tram del Saler a València i no la vaig fer ahir.
  La 3ª a mi també és la que més m'agrada, anava a posar-la l'última però m'he equivocat.
  La 4ª està retallada perquè es llija ben l'anunci. Gràcies per opinar

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Carlos, yo también me quedo con la 2ª y la 3ª, son muy buenas.
  Un abrazo.

 5. ximo ha dit:

  Me quede en la tercera , en diferencia

 6. Vicent Granell ha dit:

  compsrtisc la mateixa opinió que XT, la 3ª és una pasada i fins i tot em provoca enveja sana, tinc ganes de fer algo semblant !! Bon treball i molt currat !!
  salut i bon vent !!

 7. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bona serie, també coincideixc que la tercera es Espectacular, enveja, senc enveja, ja,ja

 8. Ximo Bueno ha dit:

  Un bon treball!
  No vull triar, me quede amb el conjunt, la primera i la tercera són una delícia, però… què me digueu de la segona?

 9. Carlos Muñoz ha dit:

  Moltíssimes gràcies a tots pels vostres elogis, però esteu segurs que no tenen defectes?, o com es poden millorar aquestes fotos?. Espere les vostres opinions. Una salutació i feliç Nadal a tots.

  • Vicent Granell ha dit:

   Jo personalment miraria de refer el enquadre i millorar la presentació de l´ultima, la del vallat al aigua, pense que aquesta imatge és força interessant i crida molt l´atenció a és de ser més original i diferent !! Com ho veus Tu ??
   salut !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La tinc feta en format horitzontal, però no queda bé doncs just al costat hi ha un cotxe i l'enquadrament no és bo, tal vegada ampliant la part inferior i retallant per a dalt millore l'assumpte. Gràcies pel consell.

 10. Vicent ha dit:

  A mi les que mes m'agraden son la primera i la tercera,pero aquesta tercera millor. En tot cas en aquestes imatges m'agrada el format horitzontal Per tant, la tercera seria ja magistral si havera segut amb format horitzontal, encara que pensé que ha segut aixi per circumstancies externes.
  Molt bona serie de totes formes. De Mestre en majuscules.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   En missatge privat t'enviaré la 3ª en format horitzontal. Ja em diràs alguna cosa. La vaig fer en vertical ja que em vaig acordar d'una semblant de Jose Mª Mellado, salvant les distàncies, clar. Salutacions i gràcies pel teu comentari

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit