Cor Rociero

                                     A l´amic Vicente Piquer

5 Responses

 1. Gràcies, Vicent. L'oportunitat de veure el company Piquer amb corbata és impagable.
  Ara ja sé perquè no pot venir a la marjal o al bosc de Ribera a fer fotos. Està molt ocupat. Mira si està ocupat que no pot ni anar a Albalat a recollir el premi que li donaren en el concurs fotogràfic.
  Encara com tu t'has dedicat a perseguir-lo. Si no, no el veiem ni per espiera.
  Bon treball de Can Granell, sí senyor!

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Això és un artista! i no em referisc al fotògraf.
  I tu Vicent (Granell) li has tret partit. Queda clar que fotografiant espectacles me guanyes, caldrà continuar provant i aprenent.
  Per cert les il·luminacions vermelloses dels espectacles ¡que poc resultones queden en fotografia!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Aquesta si que és bona. Aquest ¨pardal¨ a part de sobrevolar per les terrasses mes importants d'aquesta població, és capaç d'arreglar totes les llums del poble, donar concerts de guitarra, fotografiar tot tipus d'esdeveniments que es produeixen ací, presentar-se a tots els concursos que es convoquen i a més guanyar-los. Després em dius a mi que no em queden llocs per a fotografiar Estàs fet un *FENOMENO!!!. Sou uns artistes tant el fotògraf com el fotografiat.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Gràcies amic Granell, ara si que se que estas en tots els llocs.
  Gràcies per agarrar-me infraganti cosa que no esperava que cap fotògraf estiguera per allí ja que des de dalt no es pot veure res pels focus, i menys pensar que això li iva a agradar a algú de la penya FA.
  Encara sort que has donat a entendre Ferrandis perquè falle mes que una escopeta de fira, ara ja sap perquè no puc anar a tots els llocs que va el.
  Igual que Carlos que ha sabut explicar el perquè de quan m'avisa per a anar algun lloc, li entra la rialla quan li dic que no puc.
  I si que és veritat que ahir inaguraban l'exposició de fotografaia a Albalat i no vaig poder anar perquè era ala mateixa hora.
  Però a Albalat són molt bons, en el moment que el jurat va dictaminar els premis de les fotos, als pocs dies ja havia rebut el metàl·lic, per tant ahir era només assistència.
  Des d'ací vull convidar a tots perquè visiteu l'exposició de les fotos presentades per al concurs d'Albalat.
  Lloc " la Casa de Bou " horari de 18h. a 20,30.
  Salut

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Cal veure que càmeres de fotos més rares fan avui dia.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit