Un altre soparet en bona companya ( Nocturno)

155 fotos de 20s, a 3.200 ISO, i f 8 .
155 fotos de 13s, a 200 ISO, i  f 2,8.

6 Responses

 1. J Bta Puchades ha dit:

  Bon exercici el realitzat Viçent, t´ha eixit menyor la primera que la segona a costa del iso tan alt. Trobe que en l´imatge de la casa hi ha massa lums per dalt d´ella i per la dreta, es lo que hi ha al estar prop de les urbanitzacions.
  Saludets

 2. Rafa Montagud ha dit:

  Están be. Pero a les dos molesta a la vista la contaminacio lumínica i a la segon imatge,la furgoneta,sobra. Distrau a la vista. A la segón foto veig un patró que es repeteix desde el canto superior dret en diagonal cap a baix (no se si es normal). El millor maestre es la PROVA-ERROR

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Em deixeu bocabadat.
  155 fotos per traure una imatge!
  És massa!

 4. Vicent Esteve ha dit:

  Bones circumpolars amic, encara que en les dos em falla la il.luminació de llanterna que pense que és excessiva per a una nocturna. Respecte la la contaminació lumínica no podem fer res.

 5. Paco Tortosa ha dit:

  Un bon treball, un autèntic exercici de paciència, encara que supose que la bona companyia i les viandes farien més suportable l'espera.

  La circumpolar de la segona està molt ben obtinguda, m'encanta la posició d'ella respecte a la part derruïda de la casa.

  En ambdós fotos, veig un excés d'il·luminació, a banda de la inevitable contaminació lumínica, tant els troncs de primer plà com la casa, tenen, en el meu mode de veure, una il·luminació excessiva que reduïx la "magia" pròpia dels ambients de fotografia nocturna.

  I la furgoneta, evidentment no millora per a res la composició, encara que l'artista és lliure, així que no dic res més …

  Evidentment, és molt mes fàcil comentar el treball, a posteriori, que estar ahí, en el seu moment i al peu del canó com és el vostre cas.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Buf !!! Solament de pensar la feina que haveu de fer per aconseguir aquestes imatges ja val el meu aplaudiment i felicitació, jo que vos vaig acompanayar una nit ja vaig dir una i no més !!!
  Veig que ja vas jugant amb el tema compositiu , cosa molt destacable, no així amb el tema de la llum que li aportes , la veig excesiva. Pense que li cal una il.luminació més suau i curada.
  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit