Un halcón

8 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Mon pare sempre me dia que hi ha que estar en el lloc adequat en el moment oportu, i tu tens eixa virtut o siga que CHAPEAU companyer.

 2. Xavier Naval ha dit:

  Preciós, Vicent! Llastima de les rames.
  És un falcó pelegrí, efectivament. La rapaç que jo he vist passar per la mateixa séquia no era aquesta sinó una altra més fosca, un esparver, probablement.
  Pareix mentida, però estem envoltats d'una fauna magnífica i diversa, i a quatre passes de casa, com aquell qui diu. Només cal amagar-se i observar amb paciència.
  (Esperem que els cabronassos estos no es papen els "nostres" blauets!)

 3. Ximo Bueno ha dit:

  No vaig a mencionar que li hages tallat la cua, doncs la foto és una preciositat.
  Enfoc selectiu perfecte, llum i enquadre adequats, el color d'una naturalitat molt agradable.
  Les rames molesten però és que el falcó està amagat i buscant presa.
  La paciència dona aquests fruïts.
  Avant Vicent!

 4. Xavier Naval ha dit:

  Rectificació: no és un falcó. Sembla una femella d'esparver (cast. "gavilán"), que és menys fosca en el pit i amb les celles clares.
  Una preciositat de qualsevol manera. I la qualitat de la imatge és millor que la de les altres fotos que has publicat dels blavets, no sé per què. Potser està feta sense el duplicador?

 5. A mi també em sembla una femella d'esparver vulgar (Accipiter nisus. Són molt característiques les ratlles del pit i la cella. Comparteix estes característiques amb l'astor i es diferencia en el color de la base de la cua que està sobreexposada i no podem saber si és blanca o grisa. Si fos blanca podria ser un astor. No n'havia vist mai cap o si l'havia vist, no l'havia identificat. M'agradaria saber per quina zona circula, si no és cap secret. La força de la mirada és fantàstica. Una gran foto, Vicent!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit