Torre del Borrero

5 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Molt ahi !! ja van apareguent eixos treballs del sector noctàmbul de FA, sincerament, vos alabe la pacència per a poder portarlos a terme, virtud amb la que jo no conte.

  M'agrada especialment l'enquadrament de la segona, que ademés té la circumpolar millor resolta. En quant a llums, al meu pareixer, la trove un poc massa pujada, res important i fàcilment corregible en procesat, en càs de voler fer la prova.

  La primera, com a nocturna, m'agrada més en quant a textures, llums i colorit, encara que la circumpolar queda un poc extranya.

 2. jose ferrando ha dit:

  Per el que mostreu, el fret no es "handicap" per vosaltres.
  La segona al meu gust te una llum un poc alta, es posible que els vehiculs iluminaren un poquet mes de lo que tenieu calculat.
  De tota manera es per aplaudirvos

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Veig que ja li has agafat el tranco a açò de les nocturnes, encara que estic d'acord amb els companys que a la 2ª li sobra llum i la 1ª molt bé de focus i llum. Bon treball

 4. Ben aprofitada la exida nocturna. Tambè mágrada mes la primera,bones llums. Salut

  • Eladio García ha dit:

   Xe .. Piquer estás fet un noctámbul. Crec que son fotos en molt sacrifici y dificultat. M'agradaria aprendre. Ara que ya tinc el trípode… comteu en mí per a la próxima

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit