La capella sixtina de Valencia. Parroquia de San Nicolas

13 Responses

  1. Paco Tortosa ha dit:

    Espectacular eixa restauració, qu'ens mostra tan magnifiques pintures en tota la seua intensitat.

    Bon treball fotografic, has pillat perfectament la magnitut del obra d'art, amb un exel.lent procesat que mostra minuciosament el detall i el colorit de tot el temple.

    Molt ben tractades les llums, s'aprècien perfectament els detall de les vidreres, així com en les ombres, pràcticament sense zones cremades ni fosques.

    Gràcies per compartir este treball.

    • Carlos Muñoz ha dit:

      T'agraïsc enormement el teu tècnic comentari doncs efectivament a més d'estar processades en ACR i PS, totes menys l'última són HDR´s. Així és com puc mostrar les vidrieres i les zones en ombres. Una vegada més vull reivindicar aquesta tècnica tan injuriada per uns i malament practicada per uns altres amb la qual es poden fer fotos traient tota la informació de l'escena tant en altes llums com en ombres. Encara que sempre hi haurà qui per ser HDR´s dirà que no li agraden. Salutacions

  2. jose ferrando ha dit:

    Seran HDR o el que tu vullguis, pero estan procesats com correpon i amb un tratament molt molt adecuat.
    Eixes si que m'agraden i munto, munto

  3. Paco Tortosa ha dit:

    No he vullgut anomenar la tècnica (encara que la tenía clara), precisament per eixa mala predisposició que hi-hà, en general, quan es parla d'HDR.

    Disposició fundada, y amb motiu, en les exageracions que circulen per ahí, que, com a mínim, "fan mal" a la vista.

    La tècnica del HDR, en la seua justa mida, es molt apropiada per mostrar treballs com el present, simplement es tracta de mostrar un resultat final, més o menys equiparable al verdader rang de la visió humana, capaç de diferenciar zones de molta llum i altres d'ombra, això i prou, sense voler anar mes lluny.

    Tècniques per a obtindre treballs amb un rang dinàmic mes ampli del que dona el sensor hi-han varies. Tenim l'HDR verdader, o siga el tractar varies fotos, amb diferents exposicions, en un programa apropiat. També està el process HDR a partir d'una sola foto (llimitat al rang dinàmic del sensor) i el doble/triple procesat d'una mateixa foto, també llimitat, amb valors distints d'exposició i després fusionarles en base a màscares de lluminancia. Cada métod té les seues posibilitats.

    Com en tot, el secret està en la mida, en la "dosis", si es trova l'equilibri queda un bon treball, com el present, si ens pasem, queda un "xurro".

    Dixit !! com díria V. Granell

  4. Caray que rapit en afotar la restauracio. Mol bon treball i bones llums.Salut

  5. Caray que rapit en afotar la restauracio. Mol bon treball i bones llums.Salut

    • Carlos Muñoz ha dit:

      Efectivament em vaig informar que ho inaguraven el dijous i el divendres em vaig plantar allí. Estava ple de gent i després d'unflar-me a fer fotos va venir un senyor a dir-me que no es podien fer fotos si no tenia autorització així que em vaig anar amb tot l'equip. Gràcies per comentar.

  6. Vicent Piquer ha dit:

    No se com ho has fet, pero sé que no volen que fotografien la restauració, a mes encara no la habien inagurat ja habies penjat les fotos, molt ahí.
    Bon reportage .
    Salut

  7. Carlos Muñoz ha dit:

    Les vaig fer el divendres al matí i era el 1º dia d'obertura de l'església i l'encarregat em va dir que no es poden fer fotos si no tens permís que t'ho concedeixen si ho demanes amb antelació, però quan m'ho va dir jo ja havia acabat. És espectacular i crec que és visita obligada. Gràcies per comentar.

  8. Vicent Granell ha dit:

    La veritat és que amb vore el treball que aportes certament és de visita obligada així que com la meua sra vol anar anirem i farem la pertinent visita.
    Gràcies per compartir !

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit