Torre Borrero

4/2/2016  f4 ISO 800 12mms 156 fotos de 5″

f4 ISO 800 12mms 76fotos de 5″

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  La noche me confunde… La veritat siga dita és que la nit no és geeeens facil de fer amb fotografía i molt meyns quan has de encuadrar i composar l´éscena sent de nit completament. D´aquest treball que aportes me quede amb la 1ª la 2ª la veig trepidada i borrosa.
  Galen Rowell al seu llibre recomana que aquestes escenes cal anar de dia completament, viualitzar l´escena , encuadrar, composar i deixar una marca per saber on has de colocar el trípode per tornar al anit i ja tenir mitja feina feta,
  Cuida´t !!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Molt per l'enquadrament , t'assegure que la posició on et trobaves és més idònia que la que jo tenia , la qual cosa trobe a faltar són els estels i açò és a causa de la poca quantitat de fotos per a muntar , cal fer com a mínim 60, bon intent.
  Salut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Ho mire molt complicat de fer i el resultat per ami no paga la pena.
  Però… si t'ho has passat be, això no té preu.

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Un bon treball fotogràfic i un bon ejercici de paciència per a portar-lo a terme, es molt dificil treballar nocturnes i es un esforç digne de valorar.

  La primera la trove amb masa il.luminació, tan al cel (que quedaría molt millor totalment negre)com a la façana i especialment a la zona de la part dreta, on apareix la llum blanca, per demés ben enquadrada i enfocada.

  La segona la veig millor de llums, el cel més fosc li dona un punt més de credibilitat a la nocturna, pel contrari la falta de focus li resta mèrit.

  Crec que se ponen millorar amb més dedicació al procesat, encara que, com bé dius, l'objetiu de pasar un bon moment ha sigut cumplit !!

 5. No tinc ni idea de nocturnes i poc puc aportar… llegint els comentaris dels companys crec que podria subscriure el de Paco Tortosa… Salut i a per més!!

 6. ximo ha dit:

  En cuant a la il.luminació com diu Paco la segona , també te raó Granel en que pareix un poc trepidada.
  En el camí de la perfecció está la diversió

 7. ximo ha dit:

  En cuant a la il.luminació com diu Paco la segona , també te raó Granel en que pareix un poc trepidada.
  En el camí de la perfecció está la diversió

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit