Camins de ferro

He vist les 179 imatges que han estat preseleccionades al concurs ” Caminos de hierro ” i la veritat siga dita no he trobat cap de nosaltres entre els seleccionats… a mi personalment se me va pasar el concursar així que vos deixe una de les que hagués enviat i opineu al respecte.
Gràcies !!

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Si com dius has vist les imatges del concurse Camins de Ferro, no fa falta que et diga el nivell i la qualitat de les imatges seleccionades.
  D'altra banda totes relacionen i donen a entendre la finalitat del que és el concurs, és aquest cas hi ha una lleugera idea però has d'endevinar que vas en el tren per a relacionar-la, se suposen les vies , no obstant açò no se li pot llevar el mèrit de ser una gran imatge però no per a aquest concurs especialment. Bé açò és el que jo pense , per a gustos colors.
  Salut

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Discrepe de Vicent.
  Aquesta imatge pot competir amb qualsevol altra amb to d'igualtat.
  Tots tendim a magnificar i idolatrar, i sovint a llevar mèrit a lo nostre.
  Al meu parer aquesta imatge és creativa, està molt ben pensada i el seu acabat és de qualitat. Ara falta que els jutges tinguen un criteri artístic a la alçada de la imatge.

 3. Eladio Garcia ha dit:

  Me agrada el difuminat y el colorit suau efectivament dona sensació de moviment

 4. Eladio Garcia ha dit:

  Me agrada el difuminat y el colorit suau efectivament dona sensació de moviment

 5. Paco Tortosa ha dit:

  No he vist les fotos pre-seleccionades (ni sabía de l'existència del concurs que dius), però estic segur que aquesta imatge es mereixedora de figurar ahí, càs de haberla envíat.

  Al meu entendre, la trove una molt bona foto, que amb molt pocs elements diu molt, i perfectament evoca el moviment del tren, vist desde l'interior i sense cap més referència, i prestant-se a afetgir totes les sensacions que tal viatge evoca en cadascú.

  Un bon procesat, suau i lleuger, amb la justa mida, remata una bona composició.

 6. Molt atractiva, molt dinàmica, m'encanta el color…
  No sé si pots… intentaria potenciar el reflex de l'interior del vagó, donar-li més presència.
  Bonica foto. Salut

 7. Rafa Montagud ha dit:

  Una bona fotògrafia que,com diu X.Bueno, pot competir amb qualsevol. Eixà sensació de moviment,molt ben aconseguida. Enhorabona.

 8. ximo ha dit:

  M'agrada la sensació de moviment i el colorit, sols falta que el donaren el de caminos de hierro.
  A per ell

 9. vicent Esteve ha dit:

  Molt bona foto. M'encanta tot: colorit, enquadre, processat, etc. Per a mi no li cap critica alguna. Ja m'havera agradat a mi fer algo aixi.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit