MIRANT AL POBLE GITANO

A principis de 2020 se’ns va plantejar la possibilitat de crear una exposició fotogràfica relativa al poble gitano, aquesta exposició havia d’haver-se inaugurat el dia 8 d’Abril de 2020, coincidint amb els actes festius que s’anaven a organitzar amb motiu del dia internacional del poble gitano.

Durant el mes de febrer de 2020, diversos socis de FOTOAFICIONATS ALGEMESÍ portarem a terme diverses sessions fotogràfiques amb famílies, col·lectius i persones individuals, pertanyents al col·lectiu gitano, sessions que van resultar molt gratificants i en les quals vam rebre molta col·laboració per part dels seus protagonistes.

Les fotos estaven fetes i en procés de triatge i maquetació, quan al març de 2020 es va produir l’estat d’alarma per la crisi sanitària, amb el tancament d’espais públics i confinament general.

Enguany, encara que les condicions no permeten celebracions, per part de l’Ajuntament s’ha decidit dur a terme la impressió d’unes lones amb algunes de les fotos que teníem preparades, lones que s’han penjat en llocs visibles del barri del Raval.

Anem a mostrar ací les fotografies que s’han aportat per a la confecció de les lones, i anirem afegint les fotos que ens puguen arribar de l’entorn i de les celebracions que es puguen dur a terme.


Fotos de l’entorn i muntatge

 

 

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit