Sant Onofre

12 Responses

 1. Vicent Esteve ha dit:

  Per a Mercedes que ha mostrat el seu interés per l'ermita.
  No he clonat mes perque no m'ha donat la gana. I els flaresem costa molt de llevar, aixi que ja esta be. Pero s'admeten totes les critiques, per supost.

 2. Vicent Esteve ha dit:

  Dades exif
  1ª obj 24-105 a 24mm v=1seg f=5,6 ISO 200
  2ª obj 10-22 a 12mm v=2,5seg f=8 ISO 200
  3ª obj 10-22 a 15mm v=2seg f=8 ISO 200

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Ah !!
  I gracies a Nico. Gracies a ell ja puc penjar fotos aci.
  Moltes gracies.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Mol bones Vicent, de categoría, que conste que yo se com etá de fils y que has clonat amontó, i s'aquedat mol be.
  Hara que ya sabs penjar fotos al Blog no deus de parar que entens de mol bones.
  Salut

 5. No note que els flares molesten massa. Crec que li donen ambient a les imatges. Hi ha molt de contrast en la primera entre les ombres i les il·luminacions. Com que ja tenies la càmera damunt del trípode, podries haver intentat un HDR i la diferència seria més suau.
  Si no et molesta, et diré que no m'ha agradat gens que justifiques la falta de retoc amb l'expressió; "perquè no m'ha donat la gana". Crec que no és gens afortunada. Si cadascú fa allò que li dóna la gana, en la meua opinió, no té sentit que formem part d'una associació.
  Vinga, a per més!

  Salut!

  • Vicent Esteve ha dit:

   Com abans t'he dit, del HDR allo que he fet, nom'ha agradat res. Espere amb ansia que ens doneu una magistral clase d'eixa eina.
   Respecte el segon paragraf, pensé que la llibertat en fer el que cadascu vol, es el que pot enriquir i fer avançar un grup, mostrant als demes la seua forma de treballar.

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Em dóna la sensació de que després de treballar molt amb la 1ª t'has cansat i no li has donat el mateix acabat a la 3ª, la qual cosa em satisfà doncs a la 3ª la veig més natural de color, a pesar que no l'has redreçat com la 1ª. Cura amb el soroll, hi ha pluguins per ací que t'ho lleven sense deixar rastre ni desenfocar l'enfocat, fent una selecció prèvia, clar. No em digues que després del temps que portes en FA no sabies com es penja una foto. És per a escanyar-te. Salutacions Vicent

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Simples i impressionants.
  Personalment lo que més em molesta és el soroll en la tercera, que com diu Carlos és fàcil de llevar.
  Eres un fotògraf molt net, fins prompte!

 8. Vicent Granell ha dit:

  Bones Vicent !! No feia falta que penjares la 3a , si ja estaves cansat del retoc doncs descansa i a altra cosa. la 1a m, agrada i molt , un treball molt currat i presentat !!! Jo pase tots els.dies.per davant i pense … algu vindra a afotar- ho!! i has segut Tu !! Molt !!!
  Salut i bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit