Les pastoretes

Entre dansa i dansa, algú els va oferir un refresc….


1/1250 seg;   f/1,4;   ISO 100
Més fotos en El meu blog


6 Responses

 1. L'expressió de la xiqueta que beu i mira a la càmera em sembla tan atractiva que ja no puc mirar res més en la foto. Jo la retallaria i la deixaria sola. El processat que fas és admirable, com sempre. Eixos cabells es poden tocar. El fons desenfocat, en canvi, no m'acaba d'agradar. O bé té massa contrast o el boqueh de l'objectiu no és massa artístic. Potser guanyaria enfosquint-lo una mica. El color suau que li dones a la imatge crec que li va molt bé.

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Sempre he dit que un bon retrat és una mirada.
  En aquest cas és una mirada captivadora, neta i còmplice, acompanyada d'un gest tan natural…
  Al meu parer no li sobra res a la foto, fins i tot la botella de Trina té sentit en la imatge.
  Està vist que a més de captar les línies geomètriques de l'arquitectura, tens una sensibilitat exquisida (qui ho anava a dir!)

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Estic d'acord amb Rafel. La mirada de la xiqueta és tan intensa que sobra la resta de la foto. Veig un desenfoque selectiu massa fort així com un to magenta a la foto que no m'agrada. Però com sempre, aquesta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Esteve ha dit:

  A mi m'agrada la foto, i pensé que tota ella esta be, pero la trobe morta de color i amb un exces de magenta com diu l'amic Carlos.

 5. Precisament el tractament de color li he dedicat un bon temps en aquesta foto.
  Cercava un aire "añejo", com vintage. És comprensible que tots no compartim la mateixa estètica. Salut

 6. Vicent Granell ha dit:

  Doncs a mí mágrada i molt el tractament vintatge que t´has currat i tambe la complicitat de la xicota en la foto, la botella de trina li don un contrapunt total de composició i sentit al refresc de la pastoreta . bon treball !!
  Salut i Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit