Retrats, amb una nota de color.

Nikon D90

 

Nikon D90

 

Nikon D90

Una xicoteta mostra dels restrats realitzats este matí a València. Els he inclós a un albúm que he decidit anomenar “Street photography”

11 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Has fet bé, doncs en la nostra llengua no existeisen paraules equivalents.
  De veres penses que ficar-ho en anglés li dona més qualitat al àlbum?

  • Rafa Montagud ha dit:

   Bon dia,Ximo. Clar que existeixen paraules al nostre idioma per a possar el mateix. Però se'm va ocorrer estes i les vaig possar. No li dona més qualitat al àlbum,però son les primeres que se'm van ocorrer i,quant anarem a fer fotos,ja tenia el títol al cap. Gràcies per comentar,Ximo. Salut.

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Una expressió molt ben captada, en la primera foto, però els elements a primer plà distrauen prou l'atenció, així com eixe fons tan entramat i poc desenfocat. Aceptable si es tracta d'un "robat".
  La segona la trove simpàtica, el tramat del fons, casi com una prolongaciò del "tatuatge" a la cara de la model, li dona un aspecte especial. Bonica foto.
  La tercera, una variació a virats rojos, no m'agrada, ni el virat ni la pose de la model, sembla mes preparada i manca l'espontaneitat de la segona.

  Bons treballs Rafa

 3. Rafa Montagud ha dit:

  La primera foto,es casi un robat (li demanarem permís per a fer-li-la);la segón es un viratge a b/n d'una xica que feia de mim i la tercer,la de color roig,no es ningun viratge a rojos. Son els colors del fons que tenia la mim. Tant de vestit,com de cara (la portava pintada,no es que es posà roja al vorem) eren rojos. La pose…igual,no es la més adecuada,però es la que tenia. No es menejava ni per a respirar.Gràcies per comentar,Paco.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Lament no estar d'acord amb l'amic Paco Tortosa doncs jo vaig ser testig de les escenes que mostres i el color roig que has tret és exactament el que tenia la ¨estàtua¨ vivent fins i tot a mi m'agrada més l'enquadrament de la de color que la de b/n. En la 1ª, tal vegada perquè a mi m'agrada jugar amb el PS, que jo l'haguera tractat de llevar les ulleres i desenfocar més el fons, llevat que volgueres transmetre el fastig de la xica en el seu treball. Pense que abans de pujar qualsevol foto cal deixar-la madurar en el PC i veure-les a poc a poc perquè te done temps a pensar els retocs necessaris. En qualsevol cas la teua progressió està sent espectacular, però m'agradaria veure fotos teues en una altra disciplina que no siga retrat doncs veig que ho domines tant en color com en b/n. Salutacions

 5. Vicent Granell ha dit:

  De la serie que aportes me quede amb la 2ª, la resta no les veig per que les expresions de les models no son molt encertades i pense que aquest tipus de coses quan compartim les nostres imatges cal cuidar-les.
  Cuida´t !!

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Mol be el color i el tractament, conicidisc am Granell sobre el tema de presentar les imagens en bones expresions, sol pasar cuant son robats que debegades no pilles a la persona en el millor moment.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit