El pas del temps

Detall d’una dependència del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, en Alfauir (València)

D7000 i Nikkor 18-200 a 18 mm – f/4.8 – 1/30 – Iso 1600
Editada amb Càmera Raw + Silver Effex pro 2

Paco Tortosa Ω

Si voleu veure mes treballs meus podeu visitar el meu perfil en Flickr

10 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Molt assolida. Has sabut solucionar la falta d'espai i crear una imatge interessant. Un blanc i negre ben aconseguit.

  • Paco Tortosa ha dit:

   Si, havien molts elements en l'escenari i no era fàcil trobar un enquadrament més o menys acceptable, compositivament parlant. Cal tindre en compte que no es podia tocar absolutament res.
   M'alegre que t'agrade i gràcies per opinar

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon b/n amb eixe gra que li dóna un aspecte antic a la foto. Però no se si és per la lent o que la taula estava descoyuntada que la veig caiguda a l'esquerra però l'armari del fons caigut a la dreta així com la línia del sostre. Bé no em faces molt cas. Salutacions

  • Paco Tortosa ha dit:

   Bon ull, efectivament el grà es afetgit, per donar.li un aspecte més envellit i acorde als elements de la composició.
   La taula era molt vella (com tot, jjj) i no estava plana respecte a l'horitzó i d'ací la inclinació que s'aprecia. He alineat la fotografia únicament amb la línia vertical de la paret, la que passa per la cistella i he preferit deixar les la resta de les línies, tal com l'objectiu les va interpretar a la focal utilitzada (18 mm en format APSC, que en full frame ve a suposar un angle visual equivalent a 27 mm).
   Moltes gràcies per opinar !

 3. Rafa Montagud ha dit:

  M'agrada.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Sembla que has captat tot el que allí hi havia i ho has mostrat tot, m´agrada el fet de recrear les textures afegint gra a la imatge, així i tot personalment jo hagués seleccionat un planol més a prop per triar la taula i mostrar meyns elements per així apropant-me i mostranr eixes planxes antiges que és on he clavat la vista.
  Cuida´t !!

  • Paco Tortosa ha dit:

   Les planxes antigues son un element fonamental de la composició, encara que he preferit mostrar l'entorn més complet on estaben ubicades.
   De haber pogut manipular l'escenari original, jo haguera optat per llevar la casola que hi.ha darrere de les planxes, així com la taula dels fons, elements que distrauen l'atenció, la resta d'elements, com la cistella, crec que aporten punt de referencía.
   També se podría fer al Photoshop ..ho deixem per un altra vegada
   Gràcies per comentar !!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Fijanse be no está caiguda com diu Carlos, está tal qual, son els elemens que están en tota l'intenció, bona edició.
  Salut

  • Paco Tortosa ha dit:

   Pues, en veritat, un poc de tot. La taula no estaba molt plana, precisament, estaba mes desconjuntada qu'altra cosa. Ara, jo també la veig més inclinada en la foto del que recorde al fer.la.
   M'alegra que t'agrade l'edició, està cuidada al màxim, per mostrar l'antiquetat dels elements, i es que el B/N es prou més que llevar-li el color al original.
   Gràcies per comentar !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit