Prova de filtres

     Una mateixa foto en tres paràmetres distints.
                       Opineu no sigueu roïns “ 

foto natural sense filtres
f 5,6 – ISO 400 – 1/50s – 50mm 

valance de blancs, llum día
filtro DN 8 pasos
f 22 – ISO 100 –  20s – 34 mm

valance de blancs, Tugsteno ò 3200k
filtro DN 8 pasos 
f 22 – ISO 100 –  20s – 34 mm


6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  "L'experiència és la mare de la ciència" encara que, els filtres DN per poder fer servir velocitats d'obturació tan lentes demanen aigües més braves (cascades, rius, mar), en aquest cas la mar la tenies propet i el resultat hagués estat més espectacular.

 2. vicent Esteve ha dit:

  Evidentment la que m'es m'agrada sens dubte és la segona. La primera em resulta una foto normal que no em diu res, i la tercera, tot i que tal vegada siga més natural el color, no em transmet el mateix. La segona resulta càlida i acollidora, i m'invita a recrear-me en ella.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bones proves per apropar-te al filtres ND , la veritat siga dita és que les tres images me demananem més composició i mes moviment. Ja que utilitzem el trípode cal buscar i millorar " la visió " d´alló que volem mostrar, molt bé per la comparativa i pels color de les tres.
  Endavant i a gaudir del camí fotogràfic !!!
  Cuida´t !!

 4. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  M'agrade mes la tercera, done per supost que les fotos están fetes per la vesprada, la segona me fa de posta de ponent, tonos rojos, veig mes natural la tercera, i per a mi falta la foto original amb els mateixos parametres que les dos de filtres, bon treball Mestre

 5. GERARDO PÉREZ ha dit:

  Me parece un experimento interesante y tú veo que le has sacado mucho partido,
  Habrá que ver más creaciones tuyas, la cosa prometo.

 6. Paco Tortosa ha dit:

  Una bona experiéncia, Vicent, ambs els filtres ND que t'tan permés una exposició de 20 seg. quan encara hi-hà llum solar.
  Les tranquiles aigues de l'Albufera, semblem un espill amb estos temps d'obturació, no obstant això, l'absència de núvols, que amb este temps d'exposició haurien aportat molt de moviment i força a la foto, fà que el resultat quede sense l'energia que s'espera en este tipus de fotos.
  Amb respecte al balanç de blancs, personalmente no soc partidari de modificarlo en la càmera, preferixc fer-ho en l'edició fins trovar l'ambient que realment busque i que no te perqué coincidir amb ningún balanç predeterminat. En este càs, jo veig mes acertat el balanç càlid, típic de l'hora de la posta del Sol.
  A seguir amb les experiències !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit