Despedida

En vore les imatges urbanes del company Ximo Rosell  me posat a rebuscar a les carpetes de “Urbanes”, la veritat siga dita és que tots els mesos hi ha alguna que altra carpeta amb aquest nom pel meu arxiu, al mes d´Octubre he trobat aquesta imatge que m´ha semblat simpàtica per compartir  pel moment captat.
f/9.0  1/400  iso100   17-55mm a 40.0mm

4 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Simpática , bona pero mostrar-nos millors ( que en tens) va! estes pa el Facebook.
  Salut

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Lluminosa com la joventut!
  Llàstima d'amputacions, però… quan és furtat no pots exigir.
  Guapa!

  • Vicent Granell ha dit:

   Gràcies per comentar !!
   La veritat és que les amputacions son producte del instant que vaig dubtar en premer el obturador per captar la imatge que ja tenia enmarcada, el dubte el va provocar la aparició del cotxe que veus en la imatge i que desfeia la comitiva i composició amb xaranga inclosa la que al fí i al cap marcava el camí visual fins la novia de la despedida. El instant de dubte va provocar les amputacions cosa amb la que sóc molt manios, però he rescatat la image per la llum i pel moment.
   Cuida´t !!

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Res més que afegir als comentaris ja fets pels companys, frescura, juventut, ambient .. (i amputació de membres jjj), però ja sabem que els furtats no sempre queden com ens agradaría i ademés ja ens explicares les circunstancies del moment, amb el cotxe pel mig …
  Simpàtica, un bonic record del moment pillat.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit