Pluja

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  De la serie destacaria la 2ª i la 3ª la 1ª no la veig enfoca i me mareja un tant. Si me falta més unitat del tema pluja , ho vieg un tant dispers aquesta serie, o tal vegada més especifica i centrada en un lloc.
  Salutacions !
  Cuida´t !!

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Collons Vicent! Estas que te sales.
  Salut.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  La 1ª em sembla una foto interessant, encara que el subjecte és una mica anodí. La 2ª la veig amb una aberracions cromàtiques que deuries llevar, a més de no saber com o qui és el subjecte. Un macro haguera resultat més oportú. La 3ª és la que més m'agrada, jo haguera enfosquit més els núvols i passat a b/n. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Pense que la segona imatge està de més.
  Una sèrie no pot ser un número arreu de fotografies, si no una sèrie que va donant pistes d'una història o desenvolupant un treball fotogràfic amb una certa uniformitat.

 5. A mi, la veritat la primera m'agrada, la segona, pss .. una foto.Bien feta, però …. Ara bé, la tercera és, molt, molt, bona, m'agrada moltíssim.
  Una salutació.

 6. Coincidisc amb Ximo Bueno en l'opinió que a la sèrie li falta connexió. En la tercera foto no veig la pluja. La primera és difícil de veure i això és l'encant que li trobe. En la segona jo m'hauria acostat més per evidenciar perfectament les gotes de pluja. La tercera té una composició molt potent. Jo l'haguera passda a blanc i negre i haguera enfosquit més el cel per donar-li més dramatisme.
  Ja sé que no toca dir-ho ací, però com que no puc dir-ho allà (en l'espai JO OPINE) a causa de les retallades en el blog… No sé quin trellat té en un blog de fotografia fer una referència explícita als òrgans de reproducció masculins. M'ofén que en un comentari en castellà s'utilitze una sola paraula en valencià i que siga malsonant. Parlant de tot un poc: supose que les recomanacions de la junta anterior sobre els comentaris en el blog continuen vigents perquè no s'ha informat del contrari. No estic segur perquè tampoc s'ha comunicat qui són els membres de la junta i quins càrrecs tenen. No em sembla apropiat ni elegant ni constructiu i m'agradaria que s'evitara.Tornant al tema, en aquelles recomanacions sobre els comentaris es deia que calia evitar-hi paraules malsonants i ofensives. Com que a mi m'ho semblen, em queixe ací. De bon rotllo, com diu Carlos.

  Salut!

 7. Vicent E ha dit:

  La primera, encara que es un tema molt vist, m'agrada i sempre em resulta atractiu i intrigant. La segona no la veig en aquesta serie o tema; la veig fora de lloc i tampoc diu res. La tercera tambe resulta molt bona, i coincidisc amb el que diu Carlos d'enfosquir el cel i donar-li mes dramatisme. Eixe viatge a Riom ha donat molt de si, i el que queda per vore.

 8. Jose Ferrando ha dit:

  Sobre tot el viaducte

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit