Cantant a Vicent Andrés Estelles

Ob. 70-200 LII  f/2.8  1/80s  ISO 1000

13 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Alt has posat ell llistó!
  Veurem el que puc fer jo.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Un excel·lent treball en BN, impressionant, encara que la model no està en el seu millor moment.
  Molt bona foto i bon treball, no es com t'haguera quedat sense el degradat, però pareix afavorir la imatge.
  Salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bon b/n i molt bon treball !!
  El taller de retrats ja dona els seus fruits !!
  Cuida´t !!

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Me gusta, has aprovechado muy bien la luz y el blanco y negro te queda genial.
  Salut.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon retrat al que jo li haguera llevat les arrugues del bigot. Salutacions de bon rotllo

  • Però llavors ja no seria ella. I l'expressió de la cara ja no seria la mateixa.

  • M'agraden els ulls i no m'agrada l'ombra del micròfon. Diuen els entesos que que en els retrats no s'ha de deixar espai damunt del cap. Fins i tot hi ha la tendència de retallar-lo una miqueta. Diuen que això li dóna més intensitat. Respecte a la polèmica sobre els plecs del llavi superior (Carlos, això de "arrugues del bigot" no es pot dir d'una dama) jo em quedaria a mitges. Les faria una mica més suaus perquè són conseqüencia del gest i es noten massa. L'edició em sembla adequada.

   Salut!

 6. Jose Ferrando ha dit:

  Crec que tens ja suficients comentaris.
  La foto m'agrada, un bon treball i un bon resultat, que sempre no van junts

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit