per l’espill

foto modificada

f  4,5 – ISO 200 – 1/800s – 50mm

7 Responses

 1. Jo haguera enfosquit una mica el cel i haguera eliminat el soroll del plàstic negre del retrovisor. Com que està desenfocat ja, la pèrdua de definició no perjudicaria la imatge. La composició em sembla bona, però jo hauria deixat el mateix espai per dalt del retrovisor que per la dreta.

  Salut!

 2. vicent banyuls ha dit:

  Una bona foto, m'agrada. Una foto tècnicament ben feta la hauràs, aclarit, enfosquit, llevar-li soroll i tot el que vullgues amb photoshop però si no te eixe "algo" especial no fem res i esta foto teua te eixe algo.
  Sols un xicotet però, per a mi, el marc de la foto massa gran la encaixona massa.
  Salutacions.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Rafel i Vicent tenen raó, però malgrat tot has aconseguit una fotografia que no és gens mediocre, que té molta gràcia, una bona foto!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Gracies a Rafel pels seus savis consells, ara col·loque la foto modificada, gracies a Vicent perquè li pareix massa gran el marc , però la foto està encaixonada i no puc donar-li mes aire, perquè la meua idea era esta, això del marc es pot solucionar , per a pròximes , i com no gràcies a Ximo per estar ací aportant la seua experiència .

 5. Rafa Montagud ha dit:

  Una bona foto,encara que si hagueres deixat un poc d'espai per la part esquerra del retrovisor,no quedaria "ofegada". Bons colors,definicio… En definitiva,bona fotografia.
  P.D: M'agrada més la segón (no se si son iguals)

 6. Com ets, Vicent, voleu fer tantes fotos, que no teniu temps ni de baixar del cotxe.
  No, de debò, la foto està molt bé. Una idea molt bona la de treure la posta de sol pel retrovisor. La foto modificada m'agrada més.
  Una salutació.

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Jo no li veig tant problema a l'enquadrament de la 1ª. Em sembla una foto original. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit