En el punt de fuga

Olympus E-510 Zuiko 70-300
f4.5   1/125   ISO200    07/08/2014   6,50h. am.
 • Autor: Picasa

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Una magnifica image i mol bona compocisio, encara que yo soc pro meticulos en el cel i m'agrada molt els nuvols, en este cas el color li ajuda a la foto.
  Salut

 2. Vicent E ha dit:

  Em sembla una foto molt bona, amb una compasicio quasi perfecta. El tractament en b & n tambe resulta acertat. En tot cas, donat que no hi ha nuvols al cel, jo li hagues fet un degradat per a centrar més el tema central de la persona.

 3. A mi m'agrada tal com està. Emana tranquil·litat, i acaba centrant l'atenció en el passejant.
  Molt bona Vicent a seguir fent bones feines.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Totalment d'acord amb Vicent E, la trobe molt bé de composició i acabat en b/n. No sé si és el meu ordinador però crec que té una mica de soroll en el cel. Ben fet. Per cert te l'he votat en Flickr, la qual cosa m'agradaria que feres amb alguna de les meues fotos, si és que t'agraden, clar

 5. La composició és de manual amb la diagonal marcada i sinuosa que mena la vista al passejant. La tensió d'aquella diagonal es compensa amb el cel i la seua falta de detall. Per la paga la ratlla de l'espigó i de l'horitzó coincideixen amb el personatge negre i anònim. És, al meu entendre, una magnífica imatge que pot incitar a la reflexió, a l'evocació o al record. La veig molt equilibrada però com que a mí m'interessa més la tensió i l'impacte visual, haguera retallat el cel. Seria, però, la meua imatge i no la teua.

  Salut!

 6. Eladio Garcia ha dit:

  Molt bona composisició

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit