Per a gustos, colors, o siga, Algemesí

Sigma 17-50 2.8 a 30mm  f/8  1/160  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 30mm  f/8  1/100  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 50mm  f/10  1/80  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 26mm  f/8  1/250  ISO 100

6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Eres conservador a l'hora de fer la foto, però a l'hora de treballar-la… que te deixen correr!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Hola Ximo, efectivament sóc conservador i m'agrada treballar les fotos en PS, a part d'intentar experimentar en tots els camps de la fotografia, però jo no puge les fotos perquè analitzeu el meu caràcter, jo vull saber si vos agraden les fotos i si tenen algun defecte que m'ho digueu i com arreglar-ho segons el vostre criteri. Salutacions

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Me gusta el tema y el planteamiento, las fotos y como están tomadas. Pero a mi me gustan menos saturadas Carlos.
  Ya se sabe, para gustos, colores.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Bè després de tornar a retocar varies vegades estes mateixes fotos, he arribat a la conclusió que teniu part de raó, m'he passat de saturació, però el tema està en que estic buscant i crec que em falta poc per a aconseguir un tipus d'acabat ¨made in Carlos¨. De totes les maneres gràcies per les vostres opinions. Salutacions

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ahí estamos , abant! (que diu Rafael )no pareis Algemesi , pareis Disneyland.
  El encuadre bonisim, i el color inovador , en el teu obgetiu nou.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit