Passejant pel Terme V

Hort de la Torre el Borrero

Cases de Viciano

Hort de Paco Caminos

                                    visita el meu blog

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Molt bé Vicent!
  Cal donar fe d'un patrimoni que per desídia s'acabarà perdent (sóc dels que pensen que el rendiment econòmic no és l'única finalitat dels bens).
  Els enquadres que ens mostres m'encanten, però sóc maniós i em fa l'efecte que la Torre del Borrero té un poc de convergència inversa (fàcilment corregible amb PS) i a la casona de l'Hort de Paco Camino la veig massa càlida.
  De qualsevol manera, UN GRAN TREBALL!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bones Vicent !! Pense que pots anar al Museu de la Festa i oferir el teu treball de documentació de les cases del terme d´Algemesí, ben de segur que ho aceptaran encantats per si fa falta per algún tríptic o publicació futura!! Amb la teua serie estic bocabadat per la perseverancia amb aquest projecte . Felicitats pel treball i creiximent personal !! Estic rumiant-me algún projecte personal i no és de casetes o monuments d´algemesí … Tot arrivara !!
  Bon vent !!

 3. La composició de les tres fotos és impecable. Efectivament, com diu Ximo Bueno, la torre del Borrero sembla més ampla de dalt que de davall. S'hauria de corregir una mica de perspectiva. També hi ha massa contrast entre les parts al sol i a l'ombra. En la segona, jo hauria seleccionat la part blanca i li haguera donat una miqueta més de llum. La tercera té una tonalitat verdosa dominant. Un projecte tan interessant com el teu es mereix unes imatges perfectes. Jo t'aconselle que tornes diverses vegades als llocs i faces les fotos amb llum diferent.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  No vos podeu imajnar les fotos que he fet en este projecte, els viatges i les voltes que he donat fins a aconseguir la imajen que mes adequada, les tinc de totes maneres i colors amb llum sense llum, amb núvols sense núvols de nit de dia , però el problema ho tinc jo a l'hora d'arreglar-la.
  Per eixe motiu em satisfan tant els vostres comentaris per a donar-me compte de qual és el punt adequat de cada una de les fotos, ja que jo no ho veig, per la meua falta d'experiència, només em done compte quan vosaltres m'ajudeu a veure-ho.
  Per este motiu no deix de penjar fotos esperant els vostres consells para d'esta manera aprendre a veure el que em falta per veure"
  gràcies , salut"

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit