Passejant pel poble

 

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  La veritat siga dita Vicent és que no les veig molt currades/pensades… entenc l´exercici de passejar pel poble amb la càmera el intent de reinterpretar alló que veiem a sovint quan pasem moltes vegades amb una nova visió/percepció captada amb al càmera… i amb aquestes dues no trobe alló que diu el mestre @XimoRosell de “pegar-li voltetes i voltetes per rebuscar alló diferenciador que afotar” . Cal felicitar el treball i la tasca i tanmateix el compartir per veure opinions, supose que estàn fetes amb el mòbil… com no veig el exif….
  Solament és la meua opinio pecador , caldrà esperar els companys…
  Salutacions !!!

 2. Toni Roig ha dit:

  Amic Vicent bones fotos en general mostrant dos racons del centre del poble . La primera em pareix un poc massa ajustada dels extrems pero bona i la segon llevant de les verticals que suposse que no ho hauras corregit encara me pareix molt bona, també entenc que la foto ho mostra tot fins el mural de dalt i aixó té la seua dificultat ,pero en general dos bones imatges . Gracies per compartir i Salutacions.

 3. Gildo Arribas ha dit:

  Paseando paseando nos vas mostrando los rincones del pueblo. Me gusta mas la segunda…

 4. Està trobant tot , lo amagat a la vista i lo evident, tal vegada jo corregiria la deformació de l’objetiu, gràcies per compartir

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit