Parlant de façanes i reflexos (El Teatre Espanyol)
Pentax Q 10 Ob. 8.5mm 1.9
Exp. 1/60f 5.5 ISO 100

8 Responses

 1. Juanjo Boix ha dit:

  El to dominant està influenciat pel color del cristal i he preferit respectar-ho en lloc d'alterar-ho.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  He mirat mil vegades aquesta façana i no he trobat mai cap reflex tan interessant, llàstima que no hages tancat més el diafragma i l'enfoc haja abarcat tota l'escena.

 3. Ja veig que parles amb propietat quan comentes que has preferit respectar la "tonalitat dominant". És una opció i els amos de les nostres imatges som nosaltres mateixos. Sobre l'enfocament no sé què dir. No la trobe desenfocada, Potser l'efecte el causen les deformacions que causen els vidres i també podria ser que no estigueren nets i que això afecte la nitidesa de la imatge. Vull fer-te notar un detall menor i fàcilment solucionable que em crida l'atenció. Es tracta del triangle de l'angle inferior esquerre. Amb una estiradeta podries haver-lo eliminat.

  Salut!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Et done l'enhorabona per aquest reflex, doncs encara que jo la tinc unes 25 o 30 fotos, no he caigut en el compte que fent-la a l'hora que tu l'has fet li pegava el sol en la façana reflectida. Així és que em vas a obligar a anar a repetir-la a la vesprada, que supose que és quan l'has fet. M'agrada. Salutacions

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bona foto, els espills li fan una serie propia descubrint-mos com va apareguent la casa

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bona Juanjo !! Aquestos reflexes tambe els he fet jo, encara que sembla que no els vaig penjar al blog i están a altra red social, m´agrada eixa dominant de color de lq ue parles però trobe a faltar un punt de nitidesa. com ho veus tu ?? Ben vist i bon treball !!
  Salut !!

 7. Vicent Piquer ha dit:

  Molt bona Juanjo, crec que tots hem fet alguna foto a eixa fatxada però ningú ha tret eixe reflex, està clar que l'hora de fer-ho, és important, ara per culpa de Carlos buscarem que reflectisc trobem per ací per a penjar una altra foto tan bones com les vostres.
  Jo ja tinc una preparada.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit