A Mercedes, que sé que li agraden els reflexos i l’arquitectura

Tamron 90mm 2.8  f/8  1/60  ISO 100

Tamron 90mm 2.8  f/8  1/30  ISO 100  

Canon 50mm 1.8  f/8  1/1000  ISO 100

12 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt Carlos !! a la 1ª jo li hagués retallat el cel al igual que has fet amb la 2ª i la tercera sembla que l´´ has apretat massa i veig algún halo, tamb la inclouria amb una serie en b/n . Bon treball i bons reflexes !!
  Salut !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La 2ª no té cap retallada del cel, només un lateral esquerre. La 3ª té un acabat amb sobreenfocament que estic practicant, encara que incrementa molt el soroll. Gracies per opinar

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Tu a lo teu, mol be , m'agraden, ara cuant puga enpenxare una de reflexos, que vags fer en el port cuant anarem a la torre.
  Bones

 3. Juanjo Boix ha dit:

  A vore quan mos regales en un dimecres dels teus processos.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  La segona m'agrada molt especialment, eixe fanal tant clar enriqueix tot un món de reflexos que per sí ja valien la pena.
  Estic amb Juanjo, tinc ganes d'aprendre coses.

 5. La tercera no em sembla ben ubicada en companyia de les altres dues. Estan en móns diferents. Potser siga per la potència de les dues primeres. Em resulten fascinants les línies rectes deformades i el contrapunt de les que conserven la seua rigidesa. En la primera hi ha un bon contrast de color i en la segona una gamma més harmònica molt agradable. La tercera té un tractament que trobe molt interessant, però torne a insistir que la veig a banda.
  Pel que fa a la teua intervenció un dimecres, deixa'm que demane pàciència als companys que la reclamen i que els revele que ja tenim entre mans negociacions avançades perquè siga efectiva d'ací a un parell de setmanes.

  Salut!

 6. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Preciosa serie de reflexos i arquitectura, en la 2ª el detall del fanal es una passada, la tercera en b/n permiteix veurela en el mes simple de les linies arquitectòniques, admirable, gràcies per la dedicatoria

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit