Oscar Briz presentà YOUTH a l’Alcúdia

(110mm – 1/80s – f/3.0 – ISO 5.000 – 14/12/2013)

 • Autor: Ximo_Bueno_

8 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Collinses Ximo ! que maquina ! a 110 i 3f , claritat a manta, mol bona desde eija distancia .
  Salut

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Que bien trabajada está esa luz, y que sensación de profundidad.
  Magistral presi!
  Salud

 3. La llum és interessant i el contrast de colors magnífic. Llàstima de blanc en primer terme. No deies que no t'agrada el blanc pur? Podries intentar eliminar-lo.

  Salut!

  • Ximo Bueno ha dit:

   En aquesta ocasió, en les partitures, l'he "perdonat" em agraïment per haver-me il•luminat les ombres de la cara del cantant.

  • Vicent Granell ha dit:

   Sembla que "agranes " per a casa depenent d´on bufa on l´aire !! Com que jo li vaig tambe fer fotos al Oscar Briz quan presenta aquest disc a la Casa Cantonera d´Algemesí donc puc comparar i aquesta la veig molt forçada i amb mot de soroll. La que mostrares del concert d´Obrits Pas li pegava cent voltes a aquesta , considere que en aquest concert has abusat del iso. Ara tru la " granera " I " agranes " per a casa … !!
   Salut i bon vent !!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Ai! si saberes de l'intermitència, la variació en color i intensitat de les constantment canviades llums d'aquest escenari…

  • Antonio Cuenca ha dit:

   Sr. Granell, tu que te has adaptado tan bien a la transición desde la fotografía quimica a la digital, creo que deberías repasar la difinición de "ruido".
   Yo no le veo a esta foto el ruido por ninguna parte, y además hace muy poco decías que a las fotos de actuaciones nocturnas y en interiores no les sentaba mal el ruido (en aquella ocasión, yo compartía tu opinión) ahora no comparto tu opinión en absoluto.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Si tens una màquina tant potent no cal pujar el iso a .5000, utlitzem el factor compensació exposició i solucionat. Jo de moment no he pasat de més de 1250 iso i pots.veure el resultat. Al respecte de compartir opinions … hi han tantes i variades com persones .
  Salut i bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit