Oscar Briz presentà YOUTH a l’Alcúdia

(110mm – 1/80s – f/3.0 – ISO 5.000 – 14/12/2013)

 • Autor: Ximo_Bueno_

8 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Collinses Ximo ! que maquina ! a 110 i 3f , claritat a manta, mol bona desde eija distancia .
  Salut

 2. Que bien trabajada está esa luz, y que sensación de profundidad.
  Magistral presi!
  Salud

 3. La llum és interessant i el contrast de colors magnífic. Llàstima de blanc en primer terme. No deies que no t'agrada el blanc pur? Podries intentar eliminar-lo.

  Salut!

  • Ximo Bueno ha dit:

   En aquesta ocasió, en les partitures, l'he "perdonat" em agraïment per haver-me il•luminat les ombres de la cara del cantant.

  • Sembla que "agranes " per a casa depenent d´on bufa on l´aire !! Com que jo li vaig tambe fer fotos al Oscar Briz quan presenta aquest disc a la Casa Cantonera d´Algemesí donc puc comparar i aquesta la veig molt forçada i amb mot de soroll. La que mostrares del concert d´Obrits Pas li pegava cent voltes a aquesta , considere que en aquest concert has abusat del iso. Ara tru la " granera " I " agranes " per a casa … !!
   Salut i bon vent !!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Ai! si saberes de l'intermitència, la variació en color i intensitat de les constantment canviades llums d'aquest escenari…

  • Sr. Granell, tu que te has adaptado tan bien a la transición desde la fotografía quimica a la digital, creo que deberías repasar la difinición de "ruido".
   Yo no le veo a esta foto el ruido por ninguna parte, y además hace muy poco decías que a las fotos de actuaciones nocturnas y en interiores no les sentaba mal el ruido (en aquella ocasión, yo compartía tu opinión) ahora no comparto tu opinión en absoluto.

 4. Si tens una màquina tant potent no cal pujar el iso a .5000, utlitzem el factor compensació exposició i solucionat. Jo de moment no he pasat de més de 1250 iso i pots.veure el resultat. Al respecte de compartir opinions … hi han tantes i variades com persones .
  Salut i bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit