Carretera Algemesi & Alzira- ( antes de la rotonda de la I.T.V )

H.D.R

4 Responses

 1. La foto està ben composada amb unes diagonals perfectes. El problema és que les línies no duen a cap detall interessant. Veig la imatge un tant crispada. Potser els HDR no cal reenfocar-los tant com les altres fotos. Per acabar de criticar-te: el marc amb tantes línies em sembla untant complicat.

  Salut!

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  la casa tal vegada estiga deformada per velleta, pensé que quedaría mes xula adresant-la per dalt, de tota manera es molt agradable de vore

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Com que t'han criticat amb profunditat i amb saviesa, sols te diré que aquesta faceta de la fotografia, de mostrar el que "se'n va", fa bategar al meu cor doncs és la caducitat el nostre signe compartit..

 4. Vicent Granell ha dit:

  " Sin una visualizacion analitica , dos posiciones de la camara que estén apenas un paso una de otra bien podrían parecer encontrarse en planetas distintos. Es más probable que te toque la loteria que acertar por casulalidad con el mejor ángulo para sacar una foto "
  Aquestes paraules son d´un dels tants fotògrafs que va recomanar l´Isabel al seu taller, no me preguntes quí per qué no m´ho vaig apuntar baix de la frase i no m´en recorde.
  La imatge m´agrada per qué convida anar al lloc i seguir la direcció per veure que hi ha més enlla, un tant pasada de hdr i enfocada però son coses naturals de la experimentació així que endavant i a per més !!
  Felicitats pel premi que en breu rebras del concurs de la Mare de Déu de l´Ajuntament d´Algemesí !!! Quí és el Fotoaficionat de FA més guardonat del any 2013 ???? !!!!
  Molt !!
  Salut i bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit