Nocturna i mitja

7 Responses

 1. La primera es una nocturna en tota regla on es van pintar amb llum les casetes. La segona es un estudi de composicio per a treballar despres les nocturnes, pero un problema de temps va impedir que poguera acabar el treball com cal.
  Ambdues estan fetes amb el 10-22.

 2. Vicent Granell ha dit:

  La 1º moooolt guapa , posiblement li sobre un poquet de llum i la 2ª com que tornaras per acabar la feina dons posa-li meyns potencial al flhas i aviat !! Gran treball !!
  Gràcies per compartir !!
  Salut i bona llum !!

 3. J. Ferrando ha dit:

  Aixo es afició i no el que jo arrastre.
  Molt bones

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Mo m'atrevisc a criticar, com a experiència i pràctica fotogràfica, molt be.
  Els resultats… qüestió de gustos.

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Vicent , a mon m'agraden , per al meu espectaculars, m'agradaria poder fer eixes fotos , es que porten molt de temps i treball però compensa al veure el resultat encara que X. Bueno diga el contrari, cada un té la seua edició personal i un gust.
  De les fotos anteriors no cal que et diga res, el Mestre Carlos ja t'ho ha dit tot, però per a ser la primera molt ben ara a per mes i vores que cada vegada t'ixen millor .
  Salut

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada molt la 1ª pel colorit de les llums. M'agradaria saber que ISO té doncs el soroll és molt evident, el que desmereix la foto.
  La 2ª no és dels teus millors trets. Salutacions

  • vicent ha dit:

   La segona com he dit, era una prova d'enquadre i la primera esta feta a 10mm f 3,5, v 30 seg ISO 3200. Fa falta un ISO alt per a que registre les estreles, i no mes de 30 seg. en eixa focal per a que no surta el rastre de desplaçament.
   Salutacions,

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit