Eixida nocturna a la Marjal

Sigma 17/50 2.8 a 38mm  f/7.1  82¨  ISO 100

Sigma 17/50 2.8 a 33mm  f/20  30¨  ISO400

7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Com sempre, molt bones.
  El meu però és que jo li haguera llevat les taques de color de la segona (haguera suposat molt poca feina i la foto estaria molt més neta).

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Lo que et vags dir air, era deberes, anit sols vags descarregar la cámara i una miradeta a les fotos per vore com ijiren.
  Però si t'hagueres fixat en l'hora de l'entrada, hagueres vist que era hora d'esmorzar , cosa que jo mai faig, i ha sigut perquè estava plovent i he aprofitat, si el dia haguera estat bo no as haguera pogut penjar.
  No , no se m'ha oblidat penjar les altres dos , la qual cosa passa és que no he tingut prou temps per a fer-ho, i pensava a penjar-les mes vesprada o un altre dia . Molt bones fotos company!! som els millors! no parem ni a dormir, som com l'abanzadilla de la Legió, (que va davant) Hi ha!! que rialla! jaja."

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  Me gustan las 2, pero lo primera es realmente preciosa.
  Buen trabajo Carlos.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies pels vostres comentaris. La veritat és que ahir la Marjal estava de luxe per a fer fotos nocturnes, una altra variant de la fotografia que recomane practicar, doncs et fa pensar en els diferents paràmetres que deus usar perquè la foto t'isca bé. Com haureu pogut comprovar la 1ª foto la vaig fer amb ISO 100 el que em garanteix l'absència de soroll, però m'obliga a donar-li més temps i amb la nit que feia el que vols és acabar al més aviat possible. La 2ª m'ha donat molta guerra per a processar-la, aclarir-la, llevar-li el soroll, doncs la vaig fer amb ISO 400 i es nota molt el soroll, saturar colors, reenfocar i viñetear. El flaire no li'l vaig llevar doncs em semblava com un senyal o brúixola que indicava d'on venia el tret. Gràcies a tots

 4. J. Ferrando ha dit:

  molt bones i com li he dit a Vicent, teniu mes c………..

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Jo crec que no és qüestió de ¨collons¨ sinó d'afició. Heu vist com estava aquest matí la lluna?……. joerrrrrr i jo sense la càmera

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bones Carlos !! M´agrada la 1ª la veig intesrssant i una nocturna que sembla que era de feta de dia, de la 2ª pense que no paga la pena tot el esforç que has fet per que te quede presentablel a veig foráda i amb molts llocs empastats de color , així itot si tu t´ho has pasat de meravella que més vols !!??
  Salut i bona llum !!
  Gràcies per compartir !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit