No digueu que no treballe les fotos

Sóc prou gos i el meu coneixement de PS és més curt del que deuria,
però… treballe les fotos

Imatge treballada
(58mm – 1/640s – f/5.0 – ISO 200)
Imatge original

6 Responses

 1. Diuen els qui ho entenen que, per caminar pel camí de la felicitat, cal formular els pensaments en positiu. Per exemple: en comptes del comentari autodestructiu que fas podries haver dit: Com que m'he proposat treballar més i augmentar els meus coneixements de PS, ací teniu unes fotos que he processat, perquè me'n digueu l'opinió entre tots i m'ajudeu a millorar-les. Us agrairé la vostra amabilitat de tot cor.
  Parlant de tot un poc: la imatge del cavall en l'aire resulta impressionant.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bonica estampa taurina. Bé per l'ampliació per a centrar la vista en el subjecte, però el fons, o siga, el públic encara descentra la mirada, és a dir caldria desenfocar la graderia, donar-li un poc de contrast al bou i al joneguer, i per al meu gust la temperatura de color de l'original és més natural, però per a gustos, colors. Salutacions. Por em dónes quan siga la setmana de bous.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Excepte en circumstàncies molt excepcionals, mai dispare en ràfaga i aquesta no és una excepció. Són molts anys fotografiant el "meu estimat món taurí" i això fa que la intuïció jugue sempre al meu favor.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Sr. President, Rafael te tota la rao y estic d'acort em ell en tot el que diu, inclos lo del caball, ( estes fotos ya pareijen teues) .
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit