Night lights

Canon 70/200 f/4 a 70mm f/4  0.5¨, 1/8, 2¨ ISO 400

Tokina 11/16 2.8 a 16mm f/16  4¨ (-2,67) ISO 400

 • Autor: Carlos Munoz

7 Responses

 1. Dani Ramírez ha dit:

  M'agrada molt el jòc de colors de la segona imatge, a la primera trobe com si li falta una mica de nitidesa.Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Dani per comentar. Crec que la falta de nitidesa o la lluentor que té és a causa del fum que hi havia en l'ambient, doncs feia poc que havien acabat el castell de focs artificials.

 2. Jo a la primera li llevaria un poc de brillantor, però supose que l'efecte és intencionat per crear una atmosfera més de somni. A la segona potser li haguera retallat una mica el cel. M'alegra comprovar que la 70D aguanta bé el soroll en les nocturnes.

  Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   De la lluentor de la 1ª ja li he comentat a Dani el motiu. Quant al soroll, amb aquesta foto m'he barallat per activa, per passiva i per perifràstica, doncs si bé en el meu ordinador no es nota el soroll en pujar-la al blog es nota bastant en l'aigua, no obstant açò en el cel no. Els colors de la foto són falsos, jejeje!!!

 3. Enhora bona Carles. Veig que la gent és molt pegillera, que si soroll que si falta de nitidesa. Jo les veig perfectes i m'agraden.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Vicent. De tota manera crec que, com no existeix la foto perfecta, no em molesten les crítiques doncs m'ajuden molt, pense que tant les crítiques com l'autocrítica ajuden a veure coses que uno no veu. Gràcies per la teua valoració la qual tinc molt en compte

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit