Jugant amb l’aigua

Canon 70-200 LII f/4  1/2000s ISO 100    Canon 7D

Canon 70-200 LII f/2.8  1/4000s  ISO-800  Canon 5D 

4 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Boniques escenes familiars que gràcies a l'instrumental amb el qual treballes adquireixen el resultat de bones fotos. Salutacions

 2. Vinga va, l'instrumental és bo, però les fotos les fa el fotògraf. Vicent té vista i oportunitat. Això és indiscutible. Ha triat una velocitat alta per congelar el moviment i uns diafragmes baixos per desenfocar el fons. Només trobe una pega amb el color, però això és tan particular… Per ser escenes estiuenques jo els haguera donat un color més viu.

  Salut!

  • Vicent Martinez ha dit:

   Gràcies Rafel per la teva opinió, encara que hi ha gent que opina que les fotos les fa la càmera, i no vaig a assenyalar. Quant al color, la del nen si que té un color massa fred, però l'altra jo la veig bé per al meu gust, al meu és que els colors molt carregats no m'acaben d'agradar, tot i que cal puntualitzar que en algunes fotos si

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Has sabut pillar el moment.
  Magnífic detall Vicent!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit